Espanyol

Fran Mérida: “Tenim clar l’objectiu però la segona no és fàcil”

Espanyol. El mig, una de les noves cares de l’Espanyol, parla de la seva experiència a segona. “Hem de saber jugar diferents tipus de partits i la clau és que estiguem preparats per a totes les situacions”

Fran Mérida és una de les cares noves de l’Espanyol. El mig, que va arribar amb la carta de llibertat procedent de l’Osasuna, s’està adaptant al nou sistema tàctic de Vicente Moreno on espera ser una peça important. “Em vaig trobant millor, fent-me a l’equip, al que em demana l’entrenador. Tots volem anar millorant com a equip per arribar a l’inici de Lliga de la millor manera possible”, ha explicat el futbolista en una entrevista al mitjans oficials del club. Mérida és un home tècnic i donarà aquella pausa i toc a la medul·lar. “M’agrada tenir contacte amb la pilota i ajudar en tasques defensives”, ha comentat. Però ara totes les mirades i els pensaments estan focalitzats en l’objectiu de tornar a primera i Mérida coneix al detall com és el futbol de segona i les seves particularitats. “Sempre és una categoria complicada” i per això argumenta que “hem de saber jugar en diferents tipus de partits. Hi haurà en els què haurem de patir i fer un futbol més pràctic. Tindrem la nostra idea de joc i la clau és que estiguem preparats per a totes les situacions que ens trobarem. La Segona Divisió és una categoria llarga, complicada. Tenim un repte bonic i un objectiu clar, però hem de ser conscients que no serà fàcil i que cal anar pas a pas. És una cosa que s’aconsegueix a la fi de temporada i en el trajecte hem d’anar donant passos positius cap endavant”, explica convençut del rumb que cal portar per assolir el desitjat ascens.

Tres amistosos.

Ara la plantilla treballa aquests dies a Marbella per preparar els tres amistosos que hauran de jugar en els pròxims dies, el primer davant del Cadis diumenge. “Ens ajudaran a créixer. Els amistosos de pretemporada sempre et deixen coses positives i coses a millorar. Ens vindran bé. Jo encara no he pogut jugar i tenir minuts en aquests partits, a més del nivell físic, han de servir per conèixer els companys i les idees del cos tècnic. Seran tres proves importants de les que es podran treure conclusions per a l’inici de lliga”, ha explicat Mèrida que avui ja ha entrenat amb les últimes dues incorporacions que s’ha afegit a l’estada de pretemporada: Javi Puado, que ja ha superat la seva baixa per la COVID-19, i Miguelón, el segon fitxatge de l’Espanyol que arriba cedit del Vila-real

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)