Espanyol

Sense gol no hi ha paradís

Espanyol. Els blanc-i-blaus encaixen la primera derrota de la pretemporada, contra el Cadis, i tot i deixar bones sensacions acaben condemnats per la seva manca d’efectivitat de cara a porteria

Espanyol 0 cadis 1

ESPANYOL:Oier, Víctor Gómez, Lluís López, Calero, Pipa; David López, Fran Mérida; Jofre, Melendo, Wu Lei; Becerra. També van jugar: Pol Lozano, Diego López, Vargas, Campuzano, Dídac, Puado, Miguelón, Álex López, Ricard Pujol, Gori.CADIS:Cifuentes; Akapo, Sergio, Marcos, Panadero; Augusto, José Mari; Mayoral, Bodiger; Malbasic, Negredo. També van jugar: Sotres, Espino, José Mari, Alejo, Javi Navarro, Salvi, Pombo, Jonsson, Choco Lozano.GOLS:0-1 (53’) Mauro.ÀRBITRE:Peña Varela (andalús) va mostrar targeta groga a Miguelón.

L’Espanyol, després de la seva estrena amb empat contra l’Osca, va encaixar ahir la primera derrota de la pretemporada, contra el Cadis, en una jugada d’estratègia a l’inici de la segona part. Una derrota agredolça per com i de quina manera es van comportar els blanc-i-blaus. L’equip de Vicente Moreno va deixar detalls de la seva evolució i consistència en el joc a dues setmanes de l’inici de la lliga, però sense gol no hi ha paradís. La manca d’efectivitat va ser letal per als interessos dels catalans i una condemna traduïda en derrota. Una lliçó que caldrà aprendre de cara al futur. El domini s’ha de traduir en gols i ahir no es va veure enlloc, ni durant la primera part ni en el temps afegit, quan una gran jugada de Puado, per la banda esquerra, va acabar als peus de Gori, que no la va encertar en la rematada.

Més enllà d’aquesta falta de definició, Vicente Moreno va donar minuts a tots els seus jugadors disponibles (RDT i Darder no van entrar en la llista per lesió) i va fer debutar Fran Mérida i Miguelón, els dos fitxatges de l’estiu. Tots dos van deixar detalls de la seva qualitat, especialment el mig durant la primera part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)