Espanyol

Puado, el tercer fitxatge

Espanyol. El davanter, després de la seva profitosa cessió al Saragossa, reforça el seu compromís. “Només vull que comenci la lliga i retornar l’Espanyol al lloc on es mereix”

Javi Puado es va estrenar davant del Cadis en aquesta pretemporada i va deixar detalls de la seva gran qualitat. Una jugada personal, per banda esquerra, per poc va acabar en gol. El barceloní li va cedir la pilota a Gori però aquest no va encertar entre els tres pals.”Fa pocs dies que estic entrenant, però m’he trobat bé, amb força, amb ritme. A poc a poc tots anirem agafant el nostre millor estat de forma. Són partits per seguir millorant, creixent i sempre mirar cap a la victòria”, ha explicat el futbolista que ha afegit. “Ara són partits per anar creixent, tot i que cal començar a guanyar des del principi. Tenir l’ambició de guanyar en el dia a dia farà que en cada partit sortim a fer-ho el millor possible i emportar-nos els tres punts en Lliga”.

Més enllà d’això, aquesta acció, en els últims minuts del segon amistós de pretemporada, demostra les ganes que té Puado de ser un home important en l’ascens de l’Espanyol. “Molt content de ser aquí. He tornat al club que m’ha donat l’oportunitat de jugar professionalment. Estic amb els meus companys, a Barcelona, a casa, i només vull que tot comenci ja a rodar, que comenci la lliga, que comencem a guanyar i retornar l’Espanyol al lloc on es mereix”, ha explicat el català en declaracions als mitjans oficials del club. Puado té encara dos anys més de contracte amb l’Espanyol i s’erigeix com un futbolista important per a Vicente Moreno. El futbolista ha crescut en els últims mesos després d’una profitosa cessió al Saragossa on s’ha convertit en un futbolista essencial pel conjunt aragonès en els mesos que va romandre a la Romareda jugant 21 partits i marcant quatre gols. Està cridat a ser un element important en la dinàmica de grup i, en certa manera, és com el tercer fitxatge de l’Espanyol després de les arribades de Fran Mérida i Miguelón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)