Espanyol

L’Espanyol goleja el Màlaga

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau estrena el seu caseller de victòries de la pretemporada en un duel on és superior al conjunt andalús tot destil·lant bones sensacions i concreció ofensiva

Espanyol 3 màlaga 0

ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Lluís López, Calero, Dídac; Melendo, Pol Lozano, Fran Mérida, Embarba; Puado, Wu Lei. També van jugar: Jofre, Matías Vargas, Víctor Gómez, Darder, Campuzano, Álex López, Omar, Ricard Pujol, Gori,.MÀLAGA:Dani Barrio; Iván Calero, Luis Hernández, Quintana, Ismael; José Rodríguez, Ramón; T. Morente, Larrubia, Yanis; Hoyos També van jugar:Escassi, Rolón, Cristian Rodríguez, Ale Benítez; Issa Fomba, Orlando, Iván Jaime, Mini, Julio, Juanpi.GOLS:1-0 (21’) Embarba; 2-0 (30’) Javi Puado; 3-0 (56’) wu Lei..ÀRBITRE:Fernández Cintas no ha mostrat cap targeta groga.ESTADI:La Quinta.

L’Espanyol ha sumat el seu primer triomf de la pretemporada davant del Màlaga després d’un empat davant l’Osca i una derrota davant el Cadis. Els blanc-i-blaus han fet un partit molt complet que han encarrilat en una primera part amb gols d’Embarba i Javi Puado. Les dues dianes han arribat abans de la mitja hora de partit deixant patent que la verticalitat i la rapidesa en les transicions ofensives serà un dels signes d’identitat d’aquest Espanyol de Vicente Moreno. Embarba ha aprofitat una assistència en profunditat de Melendo per plantar-se davant del porter i enviar la pilota al fons de la xarxa de xut creuat. Al cap de nou minuts, Javi Puado li ha guanyat la partida al seu defensor i s’ha tret un xut sec i ras que també ha superat a Dani Barrio, que aquesta tarda s’ha estrenat amb el conjunt andalús.

L’Espanyol ha demostrat eficàcia en els últims metres a diferència de l’anterior amistós davant el Cadis on va ser superior però li va fallar la punteria en els metres finals. L’alta definició de Javi Puado i Embarba ha estat letal. Tots dos futbolistes s’erigeixen en elements claus de cara a l’inici de lliga d’aquí a deu dies davant l’Albacete al RCDE Stadium. Embarba ja va ser el millor davant l’Osca, en el primer amistós, i aquesta tarda ha tornat a demostrar grans dots de lideratge. És un jugador diferencial com ho serà Javi Puado. El davanter barceloní és un altre després de la seva cessió de mig any al Saragossa. Està més fet i vol créixer de la mà de l’Espanyol en la seva lluita per tornar a primera. De fet, en els primers compassos del duel ha estat a punt de marcar un gol de vaselina després d’un gran control.

Vicente Moreno ha anat donant minuts a tots els convocats i els seus homes han tornat a eixamplar el seu avantatge després de la represa. Matías Vargas ha trencat la defensa andalusa pel mig i ha assistit per Wu Lei que feia el tercer de la tarda. Nou gol fet pel mateix patró. Joc interior letal per descosir un Màlaga, amb una munió de joves jugadors, que ha donat poca resistència. Els de Pellicer només han inquietat la porteria catalana amb un xut de falta de José Rodríguez al travesser (15’). Més enllà d’això, el partit s’ha fet costerut pels andalusos en plena remodelació de la plantilla pels seus problemes econòmics. Molts teòrics titulars no han estat convocats perquè se’ls hi busca una sortida. Tot i això, no es pot treure mèrit al rotund triomf del conjunt blanc-i-blau.

Mèrida i Darder.

El tercer amistós de la pretemporada ha tornat a deixar bons detalls de qualitat de Fran Mèrida que també apunta a ser un dels puntals de Vicente Moreno a la medul·lar. De fet, l’onze presentat s’entreveu com un dels possibles que jugui en l’estrena de lliga davant l’Albacete. RDT segueix fora de les convocatòries per lesió. Pol Lozano, que ha jugat de titular per la lesió de David López, s’ha complementat molt bé amb Mèrida. L’altre novetat és el debut de Sergi Darder que ha gaudit dels seus primers minuts en aquesta pretemporada. El futur del mig balear és incert i el club contempla la seva sortida si arriba una bona oferta per ell. El camí contrari l’està seguint la parella de centrals formada per Lluís López i Fernando Calero que estan guanyant protagonisme i aprofitant les baixes que té l’equip a la rereguarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)