Espanyol

L’Espanyol continua creixent

Espanyol. Goleja el Màlaga amb gols d’Embarba, Javi Puado i Wu Lei i aconsegueix el seu primer triomf de la pretemporada gràcies a un futbol solvent i una gran concreció ofensiva

Espanyol 3 Màlaga 0

ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Lluís López, Calero, Dídac; Melendo, Pol Lozano, Fran Mérida, Embarba; Puado, Wu Lei. També van jugar: Jofre, Matías Vargas, Víctor Gómez, Darder, Campuzano, Álex López, Omar, Ricard Pujol, Gori,.MÀLAGA:Dani Barrio; Iván Calero, Luis Hernández, Quintana, Ismael; José Rodríguez, Ramón; T. Morente, Larrubia, Yanis; Hoyos També van jugar:Escassi, Rolón, Cristian Rodríguez, Ale Benítez; Issa Fomba, Orlando, Iván Jaime, Mini, Julio, Juanpi.GOLS:1-0 (21’) Embarba; 2-0 (30’) Javi Puado; 3-0 (56’) wu Lei..ÀRBITRE:Fernández Cintas no va mostrar cap targeta groga.

L’Espanyol ha aconseguit el seu primer triomf de la pretemporada contra el Màlaga amb gols d’Embarba, Javi Puado i Wu Lei. Els de Vicente Moreno van signar un partit solvent en totes dues àrees amb una gran determinació ofensiva i deixant la porteria a zero després de l’empat amb l’Osca (1-1) i la derrota ambel Cadis (0-1). Precisament l’últim partit havia deixat dubtes sobre la fiabilitat d’un equip que havia fallat ocasions. Ahir, amb el Màlaga, el decorat va fer un gir copernicà. L’Espanyol va tornar a mostrar energia en les transicions d’atac però hi va posar la cirereta del gol. Una bona mostra que l’evolució de l’equip de Vicente Moreno va en el camí correcte tot i els entrebancs en la planificació. Fins ara només hi ha dues cares noves: Miguelón i Mèrida. Tots dos van jugar de titulars, però la diferència al davant va ser per Puado i Embarba, dos futbolistes cridats a ser referents al llarg de la temporada. Wu Lei va posar la cirereta a un partit rodó amb el tercer gol ja en la segona part. Tres gols amb un mateix patró: verticalitat i rapidesa per dins tot mostrant la versatilitat d’un Espanyol que té diversos registres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)