Espanyol

Calero: “Tinc ganes de reivindicar-me”

Espanyol. El central, després d’una temporada anterior complicada busca protagonisme en el nou projecte de Vicente Moreno. “Estic amb moltes ganes i per mi, personalment, va ser un any dur”

Fernando Calero va arribar fa un any procedent del Valladolid a canvi de vuit milions d’euros. Era un dels fitxatges de l’estiu i el central castellà tenia la missió d’ocupar l’espai deixat per Mario Hermoso que va marxar a l’Atlético. El seu rendiment no va ser l’esperat i el futbolista va veure com els errors inicials el van penalitzar. Orfe d’autoestima i sense la confiança de tots els tècnics que van passar per la banqueta blanc-i-blava, la seva participació es va reduir a aparicions esporàdiques a l’Europa League. Ara, amb Vicente Moreno tot ha canviat i Calero s’entreveu com un dels titulars de l’equip a l’eix de la defensa. El central ho nota i ho sap.”Estic amb moltes ganes, per tot i per mi personalment va ser un any dur i tinc ganes de reivindicar-me i ajudar a l’equip”, ha explicat el jugador en declaracions als mitjans oficials del club.

Calero està fent parella aquests últims partits amb Lluís López i s’entenen bé. El castellà està aprofitant l’absència de Leandro Cabrera, que té tots els números per sortir traspassat, i això li obra, de bat a bat, una finestra per ser un dels jugadors importants de la propera temporada. Ahir, davant el Màlaga, van deixar la porteria a zero per primera vegada en aquesta pretemporada. Un bon símptoma de què les coses van en la bona direcció davant l’inici de lliga d’aquí a deu dies. “Va ser un partit rodó: porteria a zero, tres gols que ho necessitem perquè la gent de dalt agafi confiança. Vam estar molt bé, la segona meitat és cert que vam tenir menys pilota però no vam patir, i quelcom molt important és la porteria a zero. La pretemporada està per això, treballar fort i agafar sensacions de cara a la Lliga i començar bé el campionat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)