Espanyol

Betway, nou patrocinador principal de l’Espanyol

Espanyol. La companyia de joc en línia lluirà aquesta temporada en el frontal de la samarreta. La durada de l’acord dependrà de l’entrada en vigor del Reial Decret que prohibirà la publicitat de cases d’apostes

L’Espanyol i Betway han arribat a un acord pel qual la companyia d’apostes i joc en línia es converteix en el patrocinador principal del club blanc-i-blau. En el marc de l’acord, la marca tindrà suports premium destacant el frontal de la samarreta. La companyia d’apostes internacional porta patrocinant a equips espanyols des de fa dues temporades, sent el patrocinador de diversos equips de Laliga. En el panorama internacional, també és patrocinador del West Ham United de la Premier League des de 2015. Així doncs, Betway agafa el relleu a LD Sports com a patrocinador principal. La companya xinesa de continguts esportius havia signat per dues temporades a canvi d’uns quatre milions d’euros per curs. L’acord es va trencar després del descens de l’Espanyol a segona divisió. Fa dues temporades el patrocinador principal era Riviera Maya que la darrera temporada lluïa a la màniga.

Acord efímer.

El club no ha dit la durada de l’acord per qüestions de confidencialitat però tot apunta a que serà efímer quan s’aprovi el Reial Decret de regulació del joc on es prohibirà, entre d’altres coses, la publicitat a les samarretes. “És un desafiament absurd que hi hagi club que renovin els seus contractes de publicitat amb cases d’apostes”, ha explicat avui el ministre de consum, Alberto Garzón, en una entrevista a Canal Sur Radio on ha incidit en què “s’acabaran la publicitat de les cases d’apostes en qualsevol suport”. Per tant, i si res no canvia. Betway serà patrocinador fins l’entrada del Reial Decret a l’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)