Espanyol

Óscar Gil, lligat

Espanyol. Ha tancat la porta a l’Elx i en les pròximes hores dipositarà la seva clàusula a la seu de la LFP

Óscar Gil seguirà el mateix procediment que va seguir fa uns mesos Leandro Cabrera per deslligar-se del Getafe. Com va fer el central uruguaià, ara el lateral dipositarà la seva clàusula de rescissió per desvincular-se de l’Elx. Un moviment que farà en les pròximes hores deixant el mig milió d’euros de la seva clàusula de sortida a la seu de la LFP. Al llarg del dia d’avui, si no hi ha cap contratemps, es farà oficial el seu fitxatge. De fet, el futbolista ja va comunicar la seva intenció, segons van avançar diversos mitjans il·licitans. El futbolista ha estat pressionat en els últims dies per trencar el seu acord verbal amb l’Espanyol i acceptar una oferta de renovació amb l’Elx. El jugador ha seguit ferm amb la seva intenció de marxar després de la negativa del president d’abordar una renovació que tenia acordada el gener passat.

Gil, de 22 anys, signarà un contracte per quatre temporades i es convertirà en el tercer reforç de la temporada per a Vicente Moreno, després de les arribades de Fran Mérida i Miguelón. De fet, és el segon lateral dret que arriba a l’Espanyol, una autèntica revolució en aquesta zona de la defensa després de la marxa de Javi López i la de Gonzalo Ávila, Pipa, que està ultimant el seu traspàs al Hudersfield de la segona divisió anglesa. De fet, les dues operacions són vasos comunicants i quan es produeixi la sortida de Pipa es donarà oficialitat a l’arribada d’Óscar Gil. Una autèntica revolució en el lateral dret i un nou pas a un perfil de fitxatges ben marcats: futbolistes amb experiència i èxit a segona divisió.

Últim amistós amb l’Almeria

L’Espanyol matinarà de valent per disputar l’últim amistós de preparació contra l’Almeria (10 h, per Esport3) abans de l’inici de lliga d’aquí a set dies contra l’Albacete. Un duel en què els de Moreno esperen seguir amb la línia ascendent de joc i resultats després del solvent triomf contra el Màlaga. No obstant això, els blanc-i-blaus són conscients que l’Almeria és un equip sòlid i un dels rivals directes per a l’ascens a primera. De fet, els andalusos es van quedar a les portes després de disputar el play-off, en què van perdre contra el Girona. L’expedició deixarà Marbella, on ha fet l’estada de pretemporada, un cop acabi el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)