Espanyol

Vicente Moreno: “Hi ha moltes coses que encara podem millorar”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau es mostra satisfet per la golejada d’avui, però no abaixa el seu nivell d’exigència

Una setmana abans de rebre l’Albacete a Cornellà, en el debut a la lliga, l’Espanyol de Vicente Moreno ha tancat l’estada a Marbella, on s’ha concentrat des del passat 25 d’agost. L’entrenador valencià s’ha mostrat satisfet de la feina feta després que el seu equip golegés l’Almeria en l’últim amistós de pretemporada.“Els resultats marquen, de vegades, la lectura que es pot fer d’un partit. Però no ens hem d’enlluernar”, ha dit. “Potser ens ha costat més que altres partits, però hem treballat bé. L’important és que l’equip manté l’equilibri i aprofita els seus moments”, hi ha afegit.

“En la segona part l’equip ha estat molt millor, hem treballat coses que havíem parlat i el resultat podia haver estat, fins i tot, més gran”, ha explicat. “No ens hem d’enlluernar per un resultat, encara que s’hagi aconseguit contra un bon equip de la categoria, que ens ha donat problemes”, ha comentat també.

Per a Vicente Moreno, hi ha marge de millora en el seu equip. “Hem de seguir millorant, perquè hi ha moltes coses encara que podem millorar.” El tècnic, en tot cas, valora positivament el triomf incontestable d’avui. “Ja signem, guanyar i que tot se’ns doni com volem. L’objectiu és guanyar, perquè hi ha una necessitat, una exigència. Tot flueix millor si partim d’una victòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)