Espanyol

“Els companys m’ho han posat molt fàcil des del primer dia”

Espanyol. Miguel Llambrich, Miguelón, ha estat presentat dues setmanes després d’arribar, cedit pel Vila-real

Dues setmanes després de signar el seu contracte de cessió, per part del Vila-real, Miguel Llambrich, Miguelón, ha estat presentat pel RCD Espanyol. Com va passar ahir, amb un altre lateral dret, Óscar Gil, ha estat acompanyat pel director general i conseller delegat, José María Durán, i el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete. Aquestes han estat les respostes que ha donat en roda de premsa telemàtica:

Acollida: “Des del primer dia els companys m’han acollit molt bé. M’he adaptat ràpid. Tots m’ho han posat molt fàcil. Hi ha molta gent jove i els veterans també ajuden molt. M’he trobat amb un vestidor que té moltes ganes de començar la temporada”,

El cos tècnic: “És excel·lent. Té moltes ganes de començar i transmet una energia molt positiva a tot l’equip. Als laterals, en particular, ens demana que tinguem humilitat i ganes de competir.”

Óscar Gil: “Hi haurà una competència sana i bona per a l’equip.”

Diferències i similituds amb la SD Huesca: “Són plantilles diferents, però totes dues són competitives. Potser l’Espanyol té més nom, però, més enllà d’això, el nostre objectiu és intentar guanyar cada setmana. Som l’Espanyol, un equip molt fort de Segona Divisió. Tenim molta humilitat i ganes de competir i això és el que transmetrem.”

La segona divisió: “És una lliga molt competitiva. No saps qui estarà a dalt fins al final. Hem d’anar partit a partit i no pensar en els rivals, sinó en sortir a guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)