Espanyol

“Som l’Espanyol, un equip molt fort de segona divisió”

Espanyol. Miguel Llambrich, ‘Miguelón’, assegura que el vestidor blanc-i-blau l’ha acollit molt bé i promet que l’equip competirà al màxim cada partit

Va arribar fa dues setmanes i, directament, es va posar a les ordres de Vicente Moreno a Marbella. Per això, a Miguel Llambrich, Miguelón, no el van poder presentar fins ahir al migdia. Acompanyat del director general i conseller delegat, José María Durán, i el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, es va posar davant la premsa, en una compareixença telemàtica. Exactament igual que 24 hores abans havia fet Óscar Gil, amb qui competirà per la titularitat en el lateral dret. “Miguelón arriba més a l’àrea rival en conducció i Óscar Gil, ocupant l’espai. Tenen el perfil que volem i encaixen amb la idea de l’entrenador”, explicava Rufete, quan li van preguntar sobre aquestes dues incorporacions per a una mateixa demarcació.

Després del traspàs de Pipa al Huddersfield Town, de la Championship anglesa, i de la més que possible cessió de Víctor Gómez, els dos únics jugadors que competiran per actuar en el costat dret de la defensa de l’Espanyol seran Miguelón i Óscar Gil. “Jo soc d’Alacant i ell d’Elx. Hem tingut companys en comú. Tenim bona relació. Ell juga en la mateixa posició que jo, però la competència és sana i és el millor per a l’equip”, comentava Miguel Llambrich, que no només manté una bona relació amb el seu paisà a dins de la plantilla. “Des del primer dia, a Marbella, els companys m’han acollit molt bé. M’he adaptat ràpidament, m’ho han posat fàcil. Hi ha molta gent jove i els veterans també ajuden molt. M’he trobat un vestidor que té moltes ganes de començar la temporada”, deia.

Per al cos tècnic també tenia bones paraules: “És excel·lent. Tenen moltes ganes de començar la lliga i transmeten una energia molt positiva a l’equip. Ens demanen que siguem exigents, humils i que tinguem ganes de competir.” Pel que fa a les diferències entre l’Osca, on va jugar el curs passat i va aconseguir pujar a primera, i l’Espanyol, Miguelón no es va mullar: “Són plantilles diferents, però totes dues són competitives. Potser l’Espanyol té més nom, però, més enllà d’això, l’objectiu és guanyar cada setmana.” No serà fàcil, en una segona divisió tan dura: “És una lliga molt competitiva. No saps qui estarà a dalt fins al final. Hem d’anar partit a partit i no pensar en els rivals.” En tot cas, l’exigència és màxima: “Som l’Espanyol, un equip molt fort de segona divisió. Som humils i volem competir. Això és el que transmetrem.”

EL PROTAGONISTA

Amb Óscar Gil tenim bona relació. Ell juga en la mateixa posició que jo, però la competència és sana i és el millor per a l’equip
Des del primer dia, els companys m’han acollit molt bé. M’ho han posat fàcil. El vestidor té moltes ganes de començar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)