Espanyol

“L’inici és important, però no determinant”

Espanyol. Vicente Moreno creu que el seu equip arriba bé a l’inici de la competició contra l’Albacete i espera que els seus jugadors s’adaptin aviat a la nova categoria

L’Espanyol s’estrena dissabte a la segona divisió contra l’Albacete (21.00). El seu entrenador, Vicente Moreno, creu que arriben bé al partit. “Arribem molt bé. Ha estat una pretemporada atípica per la situació actual, però ens hi hem adaptat, veig l’equip il·lusionat i amb ganes de competir. Hem aconseguit que les idees es consolidin ràpid”, explica el tècnic valencià, que tot i ser conscient que el seu equip és un dels favorits a l’ascens, vol màxima prudència. “Hem de tenir la humilitat suficient. Hem de ser exigents, començar a guanyar i reforçar la nostra idea. Ens deixarem tota la nostra energia per guanyar aquest primer partit a casa. Ens hem d’adaptar el més aviat possible a la categoria. Quan canvies de categoria, et costa. És una llàstima que no puguin estar els nostres aficionats, però lluitarem per ells en cada partit”.

Vicente Moreno coneix molt bé la categoria i avisa de les seves dificultats. “És una categoria molt complicada i llarga. Hem d’intentar que tot flueixi al principi, durant i a la part final. L’inici és important, però no determinant. Hem treballat moltíssim des de tots els estaments del club per començar guanyant. Aquest és el convenciment que tenim”, diu el tècnic, que encara no té la plantilla definida: “Mentre el mercat estigui obert, sempre hi ha possibilitats de canvi. Hem de deixar treballar a Rufete perquè és un mercat complicat. Ara som els que estem i compto amb tots. No tinc present el mercat quan faig l’alineació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)