Espanyol

Melendo: “No som els favorits per pujar”

Espanyol. El futbolista blanc-i-blau considera que la clau de l’ascens exigeix mantenir un bon to competitiu durant tota la temporada a còpia de “fam” i “mentalitat”

Óscar Melendo ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista, un dels golejadors de l’Espanyol en l’estrena de lliga davant l’Albacete, ha parlat del nou moment que viu el conjunt blanc-i-blau amb l’objectiu, inexcusable, de l’ascens. “Les sensacions són molt bones i l’ambició col·lectiva i individual que es va veure en l’últim partit és el que volem. En l’aspecte personal estic content pel meu partit i sempre, que puc, aportar el meu granet de sorra”. Una de les claus de la millora de l’Espanyol és l’arribada de Vicente Moreno. “Tenim marge de millora. Vam fer coses molt bones i les idees del tècnic es va veient. Volem seguir amb la seva idea i sortir al terreny de joc amb les idees clares”. Tot i això, l’Espanyol, malgrat la brillant estrena, sap que la segona divisió és una marató de 42 jornades. Puado, l’any passat cedit a l’Osca, ja ha explicat als seus companys què es trobaran. “Ens ha explicat que la segona és dura i qualsevol rival et pot plantar cara. L’altre dia vam fer un gran partit i tot ens va sortir bé però hem de sortir amb fam i mentalitat en cada partit”.

Més enllà d’això, l’Espanyol és el clar favorit per pujar. Té el pressupost més alt de segona i la plantilla, sobre el paper, de més qualitat de la categoria. Melendo, malgrat aquests arguments, aposta per ser prudent i anar fent camí. “No som els favorits per pujar. Cada partit és un món i el més important és la mentalitat. Ja van veure davant l’Albacete, tot i guanyar, si et fiquen la primera ocasió, el partit canvia”. Aquesta és la prudència que ha incidit Vicente Moreno als seus futbolistes per evitar. Treballar l’aspecte mental i la fam competitiva de tot l’equip pel repte que tenen al davant. “Veig l’equip compromès des dels titulars fins als suplents. Tots volem jugar”, ha explicat sobre l’estat de la plantilla que ja pensa en el duel de diumenge davant el Mallorca. Els balears van perdre en la seva estrena i arribaran al RCDE Stadium amb ganes de demostrar que són clars candidats a l’ascens. “Serà un partit dur. Van perdre el primer partit i voldrà aconseguir la primera victòria de la temporada. Nosaltres volem començar bé i sumar els sis punts a casa”, ha apuntat Melendo. Vicente Moreno es veurà les cares amb el seu exequip d’on va forçar la seva marxa tot i tenir contracte en vigor fins als 2022. El morbo del partit està servit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)