Espanyol

Fran Mérida: “He encaixat molt bé a l’equip”

Espanyol. “Serem un equip que ho deixi tot el camp i que la nostra afició se senti orgullosa”, assegura el mig que adverteix que el camí a primera “serà dur i difícil”

Fran Mérida és, de moment, una de les tres cares noves de l’Espanyol d’aquesta temporada. El mig va ser el primer a arribar i s’ha fet amb un lloc en l’onze titular de Vicente Moreno. No només en la bona estrena davant l’Albacete sinó en tota la pretemporada. “He encaixat molt bé a l’equip”, reconeix en declaracions als mitjans oficials del club. El rol d’aquest futbolista de trenta anys passa per ser la veu de l’experiència en la marató que li espera a l’Espanyol abans d’assolir el desitjat ascens. “L’equip és conscient que no es pot relaxar ni un segon perquè estem en una categoria molt exigent i igualada. Veig l’equip mentalitzat per al repte”. Ara, Mérida focalitza les seves forces en el duel de diumenge davant del Mallorca. Un partit davant un dels favorits per pujar “serà dur, difícil però hem de seguir amb la idea d’esforç i compromís i lluitar al màxim”.

Precisament, Mérida ha avisat que el camí cap a primera no serà fàcil.”Estem encara en fase de creixement i estic segur que l’equip pot millorar alguns aspectes i jo, també”. En aquest sentit, ha donat les claus per fer una bona temporada. “Jo també he viscut alguna temporada tan complicada com la passada, però la manera de sobreposar-se és tenir capacitat de reacció, tenir orgull. Intentarem ser un equip que ho deixi tot al camp i que lluiti tots els partits. En 42 jornades hi haurà dies millors i pitjors, però intentarem que se sentin orgullosos del que vegin al camp. Un equip que treballa, que lluita i que intenta fer un bon futbol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)