Espanyol

El ‘pitbull’ demana acció

Espanyol. “Vinc a fer història i a pujar amb l’Espanyol”, diu l’albanès en la presentació. El mig destaca per la seva força. “Soc agressiu i intens i no em relaxo ni en els entrenaments”, avisa

Keidi Bare és la quarta incorporació de l’Espanyol després de les arribades de Fran Mèrida, Miguelón i Óscar Gil. El mig, internacional amb Albània però amb passaport grec, ha signat un contracte per quatre temporades. És un home contundent a la gespa però també davant dels micròfons. “Soc un jugador agressiu i intens i no em relaxo ni en els entrenaments. És com entenc el futbol. Ho dono tot per tenir la consciència tranquil·la.” Unes paraules clares i diàfanes com el seu futbol, que no entén de barroquismes. És un home de brega per la medul·lar. El sobrenom li fa justícia: Pitbull. “M’agrada que em diguin així”, reconeixia. Aquest és un perfil que Vicente Moreno no tenia en la seva plantilla. “Té una versatilitat per al nostre mig del camp, és internacional amb el seu país i per a nosaltres és important tenir un jugador com ell i complementa el nostre equip. Esperem veure’l aviat jugant”, explicava el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete.

Ara el gran interrogant és quan podrà tenir fitxa. L’Espanyol feia dos mesos que cuinava el seu fitxatge i, davant el risc de perdre el futbolista, s’ha decidit a pagar prop d’1,7 milions d’euros al Màlaga per aconseguir els seus serveis. Bare no estava gens amoïnat per aquesta qüestió. “En la vida cal prendre riscos i, si no ho vols fer, millor quedar-te a casa teva. Confio en el club per estar aviat jugant amb els meus companys” i a més llançava un missatge positiu: “Des del primer moment tenia molt clar que volia venir. Estic content, feliç i il·lusionat. Ho donaré tot per aquest club i espero estar, aviat, sobre el camp i treballar molt fort.” Una lluita que se centra a tornar a primera. “Vinc a fer història i a pujar amb l’Espanyol”, incidia de manera directa el futbolista, que coneix a la perfecció la segona divisió, on l’any passat va ser un dels referents del Màlaga a la medul·lar. “És una categoria molt competitiva, et pot guanyar qualsevol equip i això la fa difícil però treballarem fort”. El mig tampoc s’ha oblidat de la seva nova afició. “Si ho faig bé m’estimaran. És una afició de deu.”

Ho donaré tot per aquest club i espero estar, aviat, sobre el camp i treballar molt fort
KeIdi Bare
Nou jugador de l’espanyol
A la vida cal prendre riscos i, si no, millor quedar-se a casa. Confio en el club per estar aviat jugant amb els meus companys

Un mercat a punt d’entrar en ebullició

L’Espanyol té decidit inscriure Keidi Bare en aquest mercat i es parteix amb aquest convenciment. Hi ha marge fins al 5 d’octubre i, de moment, només es treballa en aquesta possibilitat. “Treballem pel pla A i, si no es pot inscriure, ja buscarem un pla B”, va dir el conseller delegat, José María Duran. L’Espanyol espera accelerar les sortides de certs jugadors, com ara Álex López, per despoblar una medul·lar amb overbooking, però els moviments de mercat són lents i tot fa indicar que serà complicat que Bare pugui jugar aquest mes de setembre i es perdrà els dos pròxims partits contra l’Oviedo i el Sabadell. Tot depèn de concretar sortides i, el més important, un traspàs important per quadrar els números, com bé incidia Rufete. “No hi ha cap oferta real per cap dels nostres futbolistes. Estem treballant perquè alguna de les situacions que tenim es materialitzi. El mercat és atípic i molt lent. L’última setmana esperem poder fer el que necessitem per inscriure Keidi. Hi ha pocs moviments i ho hem de fer amb els paràmetres que ens demana LaLiga. Ho hem fet per crear patrimoni i té valor per al club en un moment de dificultat màxima”. En cas de no poder inscriure Bare, l’Espanyol buscarà una cessió. Però ara la clau de volta és una venda que faci moure la roda del mercat blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)