Espanyol

RDT: “Soc de l’Espanyol i ho donaré tot”

Espanyol. “Que la gent estigui tranquil·la, la meva implicació és màxima”, diu el pitxitxi que s’erigeix en el líder del grup. “Assumeixo la responsabilitat, sé que soc un jugador important”

Raúl De Tomás (Madrid, 1994) ha trencat el seu silenci. El davanter no feia una compareixença pública des del febrer moments abans del confinament. Ara, un cop tancat el mercat d’estiu, li ha tocat parlar i llançar un missatge clar: la seva implicació total amb l’Espanyol. “Estic molt feliç i el meu compromís és màxim. Hi ha coses que són certes i altres no. En cap moment vaig dir que volgués marxar”, ha reblat el futbolista deixant clar el seu plantejament. De fet, el primer tram de la roda de premsa s’ha focalitzat sobre la seva vinculació de present i futur amb l’entitat blanc-i-blava. “M’agradaria que em preguntaries pel partit del cap de setmana. Afrontaré l’any amb les màximes ganes”. De moment, i amb contracte fins el 2026, el seu present està amarrat fins a l’obertura del mercat d’hivern. “Si sabés el que passarà en tres mesos tindria poders. Només puc ficar gols, el que hagi de venir, vindrà. Que la gent estigui tranquil·la, la meva implicació és màxima. Soc de l’Espanyol i ho donaré tot”, ha explicat obrint, de nou, el meló del seu futur.

Més enllà d’això, la roda de premsa ha estat un bon moment per degustar un futbolista en la seva màxima expressió. Un jugador que no defuig la pressió, tot el contrari, l’encara i també té marge per l’autocrítica i assumir el comandament de l’equip. És el que s’anomena un futbolista amb personalitat. “Assumeixo la responsabilitat, sé que soc un jugador important. No m’importa ser el guia de l’ascens. Després de la quarantena les coses no van anar bé. No vaig tenir el mateix rendiment perquè vaig tenir problemes físics en el genoll i em van limitar. Però igual que assumeixo el meu paper deixaré tot en el camp per canviar aquesta situació. No vull quedar-me amb la sensació de la temporada passada”, ha assegurat que ha anat més enllà en la seva radiografia personal incidint en què està “obsessionat a marcar, perquè és una manera d’ajudar a pujar sí o sí”.

D’altra banda, ha elogiat la figura de Vicente Moreno. El tècnic ja ha dit públicament que buscarà exigir més al futbolista. Una pressió i un estímul que agrada al davanter. “Tinc bona relació amb Vicente. Em va ajudar des del primer moment. Li ho agraeixo. Estaré amb ell. Tant de bo la meva versió sigui millor que la del Rayo Vallecano a segona. Soc conscient que soc un jugador important i vinc a donar el màxim”. Ara el futbolista anirà a Vallecas on ha viscut els seus millors moments com a professional. “És un partit amb motivació extra. Li tinc molt d’afecte al Rayo però volem els tres punts”, ha apuntat el futbolista que coneix molt bé aquell estadi. “És un equip que va començar molt bé i estic segur que tot és difícil en aquest camp. Sabem que per a guanyar cal donar el doble. Però treballem molt bé, estem donant-ho tot i crec que podem guanyar”.

Per últim, s’ha referit a la dificultat que té la segona. RDT coneix molt bé la categoria on ja ha jugat tres temporades amb Còrdova, Valladolid i Rayo. “És molt important ser regulars. No serà fàcil. Passarem per dificultats. És quan més forts cal estar i més units. Tant de bo tot ens vagi bé, però els que vivim aquesta categoria sabem que pots perdre tres partits seguits i tot canviarà. És aquí on cal estar més forts”, ha reblat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)