Espanyol

Vicente Moreno: “L’amor [amb Raúl de Tomás] és recíproc”

Roda de premsa.

El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha repassat en una compareixença pública l’actualitat de l’equip previ a l’enfrontament contra el Rayo de diumenge (16 h).

Desplaçament complicat

Quan vas a Vallekas sigui la categoria que sigui, sempre és un partit complicat, sempre és difícil treure punts. Si, a més, estem a segona divisió, on el Rayo és un equip que lluitarà per estar a dalt ho fa encara més difícil.

Estat de l’equip

Sempre és un bon moment per jugar un partit de futbol si tens ganes i il·lusió. Nosaltres ho tenim tot això. El món del futbol està ple d’exemples que hi ha moments que creus que és el millor moment i després no treus un bon resultat. I al contrari. Per tant, tenim ganes, il·lusió de jugar el partit. És un bon partit a la segona divisió i intentarem aprofitar el moment.

Rival

Un pot tenir un partit en el cap i després les circumstàncies són diferents. El que tinc clar és que anem a enfrontar-nos a bons jugadors, qualsevol cosa pot passar, dependrà molt del dia que tinguem els uns i els altres. Esperem que es pugui donar el partit que tenim en ment.

Jugadors que han estat amb les seleccions

Tindran opcions d’entrar en la convocatòria i, per tant, tindran opcions de jugar. Venen bé, amb el cansament normal i lògic de dos partits i un viatge pel mig, són gent jove i no crec que hagi de ser cap problema.

Iraola, com a tècnic

Ve de fer bon treball amb el Mirandés, sobretot a la Copa i quan ajuntes un bon entrenador i un bon equip, la barreja és bona. Han començat bé, tenen facilitats per fer gols i la valoració del que es veu des de fora és d’admiració.

Wu Lei

Arrossega algunes molèsties però amb ell anem dia a dia, en funció de les seves sensacions si es troba millor o no. En qualsevol moment és possible que hagi de parar alguns dies però ho decidirem demà.

Falta de gol

Crec que això ho sentim de tots els equips. No és fàcil tenir facilitats per fer gol però a la vegada no tenim una mala xifra. És cert que per la quantitat d’ocasions que generem, podríem tenir més gols però em preocuparia més no tenir ocasions. Si seguim fent ocasions, el més normal amb els jugadors que tenim, trobarem el gol. I l’hem trobat. La xifra no està malament.

Calendari

L’únic que firmaria és guanyar tots els punts que hi ha en joc.

Filial

El cap de setmana comença el filial, per tant hem de mesurar una mica més sempre tenint en compte que la prioritat és el primer equip. El fet que comenci també ens possibilita que els jugadors que tenim clar que no jugaran, puguin anar amb el filial. I això també és positiu per al primer equip.

Capitans

Estem ben representats, amb els jugadors que estan assumint aquest rol.

Raúl de Tomás

Raúl ha estat clar en el seu compromís que té, és on vol ser i està content aquí. Ell és contundent en les declaracions i vol ser aquí, tanca la possibilitat d’alguna altra cosa.

L’amor amb ell és recíproc. Crec que ell el que vol dir és que està compromès amb l’entitat, el club, els treballadors i els aficionats. I, a més, no només ho fa de paraula si no que també ho mostra amb els fets en el dia a dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)