Espanyol

Lluís López: “La línia que portem és positiva”

Espanyol. El defensa blanc-i-blau destaca el bon inici de l’equip. “Tot sempre és millorable però la sensació de l’equip és bona. Estem en una dinàmica en què fem gols i encaixem pocs”

Lluís López va jugar els seus primers minuts de la temporada davant del Mirandés. Les bones prestacions de l’eix central format per Calero i Cabrera han privat al defensa del planter fer-se un lloc de manera habitual en l’onze titular. El central barceloní tindrà ara un duel especial davant un equip que coneix bé com és el Tenerife on va jugar cedit mitja temporada. “Necessitava sortir de la meva zona de confort. Va ser una oportunitat de provar el futbol fora de l’Espanyol. Aquesta experiència “em va aportar molt en l’àmbit futbolístic i personal”, indica el futbolista sobre una cessió productiva on va disputar nou partits com a titular. Així doncs, el duel d’aquest diumenge a l’Heliodoro Rodríguez no serà estrany per a Lluís López. “Se senten molts forts en el seu camp. Intenten sempre portar la iniciativa i serà un partit difícil i en el qual ens posaran les coses complicades. Hem de preparar-lo bé i tractar de guanyar-lo”, ha explicat el jugador en declaracions als mitjans oficials del club. Lluís no pot amagar la satisfacció per l’inici d’un Espanyol que suma 16 dels 21 punts en joc amb només una derrota en set partits i nou gols marcats per només un d’encaixat. “Estem en una línia en la qual aconseguim gols i encaixem pocs. Sempre és millorable, però la sensació de l’equip és bona. Estem treballant bé i no podem oblidar que la Segona és una categoria molt difícil en la qual tots els equips et posen en dificultat i aquest també és el mèrit del rival”, ha apuntat i més després del solvent triomf davant el Mirandés. “Vam fer el que vam preparar durant la setmana i hem de sentir-nos orgullosos de la feina i d’aconseguir els tres punts”. El defensa sap que cada partit serà un repte per a l’Espanyol i parla de les complicacions que es trobaran pel camí. “Els nostres rivals saben que ens agrada construir el joc des del darrere i crec que ens esperaran per dificultar la nostra sortida de pilota”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)