Sabadell

En blanc, i eliminats

Sabadell. Els arlequinats són incapaços de marcar un gol en 120 minuts a un equip de segona divisió B i cauen en una tanda de penals rocambolesca: també, a zero després de quatre intents

Peña Deportiva 0 Sabadell 0

PEÑA DEPORTIVA:Fran; Andrada (Crespo, 95’), Pau Pomar, Gonzalo, Fondarella (Cristian Cruz, 95)’, De Val, Miguelete, Toni Jou (Andreu, 70’), Antonio López, Juancho (Gilbert, 70’) i Colau (Cristeto, 99’).SABADELL:Fuoli; Óscar Rubio, Pedro Capó (Jaime Sánchez, 46’), Juan Ibiza (Xavi Boniquet, 113’), Josu, Ángel Martínez, Héber Pena (David Astals, 65’), Antonio Romero (Víctor Garcia, 105’), Edgar (Guruzeta, 99’), Aarón Rey i Juan Hernández (Néstor, 90’).PENALS:1-0, gol de Cristian Cruz; falla Guruzeta. 2-0 gol de De Val; falla Boniquet. 2-0 falla Gilbert; falla Querol. 2-0 falla Cristeto; falla Ángel.ÀRBITRE:Gorostegui Fernández.T.G.:als locals Gonzalo i Marc de Val; al visitant ÁngelPÚBLIC:Uns 250 espectadors al Muncipal de Santa Eulària des Riu.

El Sabadell va caure eliminat de la copa en una tanda de penals fatídica pels interessos arlequinats: ni Guruzeta, ni Boniquet, ni Querol, ni Ángel van aconseguir superar el porter Fran, que no havia jugat cap partit oficial aquesta temporada. L’heroi de l’enfrontament tampoc va tenir gaires problemes durant el xoc, perquè el Sabadell va tenir pocs acostaments a l’àrea rival en els 120 minuts que va disputar contra un equip d’inferior categoria.

El partit va tenir dues parts diferenciades, la primera de les quals es va caracteritzar per un gran domini visitant. El Sabadell va manegar la pilota en els primers 45 minuts, però el rival, enganxifós, gairebé no va deixar que els arlequinats tinguessin ocasions interessants. Héber Pena, en una manca d’entesa amb els seus companys, va desaprofitar l’oportunitat d’avançar el seu equip.

En la segona meitat, la Peña Deportiva va fer els ajustos necessaris per complicar la vida al seu rival. I va estar a punt d’aconseguir el gol en una ocasió de Pedro que l’atacant no va arribar a encertar. A partir d’aquí, el Sabadell es va sobreposar, va millorar defensivament, però el cansament i el mal estat del terreny de joc es van apoderar del partit. Les ocasions escassejaven a mesura que passaven els minuts i en la pròrroga, cap dels dos equips va tenir oportunitats clares per marcar.

En la tanda de penals, el Sabadell va tenir múltiples opcions tot i fallar els dos primers penals, ja que la Peña Deportiva no va arribar mai a rematar la feina. Però el desencert es va mantenir també des del punt fatídic.

LES REACCIONS

En la primera meitat, hem estat infinitament millor que ells però en la segona part, han sortit millor i ens han pogut marcar