Espanyol

Vicente Moreno: “Volem acabar la primera volta guanyant”

La prèvia. Espera tancar l’equador de la lliga amb un triomf davant del Castelló i proclamar-se campió d’hivern. Campuzano, a prop, de marxar a l’Sporting. “Compto amb ell, ningú m’ha dit el contrari”, rebla Moreno

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar el duel davant del Castelló que es jugarà demà al RCDE Stadium (21 h.). Un partit on els blanc-i-blaus esperen retornar al camí del triomf després de la desfeta davant Las Palmas i tancar la primera volta amb el lideratge de primera. L’últim matx a Gran Canària va trencar una ratxa de cinc victòries consecutives. Malgrat l’ensopegada, els blanc-i-blaus mantenen el lideratge, però la part alta s’ha comprimit amb Mallorca, empatat a punts, i l’Almeria, tercer, a només un punt de catalans i mallorquins. L’actualitat blanc-i-blava també passa pel futur de Víctor Campuzano. Des d’Astúries donen per fet la seva marxa en aquest mercat d’hivern per enrolar-se a les ordres de David Gallego. De moment, Vicente Moreno compta amb el futbolista.

ÚLTIM PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA.

“Li donem molt de valor al partit de diumenge per acabar la primera volta guanyant i amb bones sensacions. Després tenim una aturada de competició de lliga. Estem totalment recuperats del partit del Burgos. No vam jugar pròrroga, a diferència del Llagostera. Arribem bé al partit del Castelló i amb ganes de guanyar.

OIER I DIEGO LÓPEZ.

“Tenim sort de tenir la porteria ben coberta i el club es beneficia d’aquesta competència. Em dona alegria i estem tranquils i contents. Una competència clara que es beneficia l’Espanyol. El tema de la porteria és especial a diferència d’altres posicions. Però tots tenen possibilitats de jugar. No només Diego

CASTELLÓ, EL RIVAL.

“Està lluitant per coses molt diferents de nosaltres i sé la dificultat que hi ha per pujar de segona divisió b a segona a. Tenen un bloc molt similar i és gent treballadora del futbol. Jo m’identifico molt amb equips com aquests i no tinc cap dubte que han igualat molt. No tenen sort amb els resultats però els hi tinc estima perquè som un equip de la meva comunitat”.

LLUITA PER L’ASCENS.

“Poden ser tres, dotze o quinze. A mi el que em preocupa som nosaltres”.

ONZE TITULAR.

“El fet de jugar el dimecres, o no, no indica que el jugador no pugui repetir demà”.

MERCAT.

“Hi ha un termini on l’equip està atent i treballant pel que pugui passar, però jo estic pendent dels futbolistes que estan”.

AJORNAT EL PARTIT DE L’ALMERIA.

“Són situacions que es donen pel Covid i la climatologia. El realment important és guanyar el nostre partit i és on hem de focalitzar la nostra

CAMPUZANO.

“És un jugador que comptem amb ell fins que estigui amb nosaltres. El que digui a Astúries que ho expliquin ells. En el pròxim partit anirà convocat. És un jugador més de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)