Girona

Amb gel i fred, sense neu

A El Toralín. El Girona marxa demà mateix en avió cap a Lleó i no preveu tenir complicacions en una jornada plena d’incidències

El Girona confia no tenir problemes per jugar demà a El Toralín (19 h). L’equip blanc-i-vermell té programat el viatge el mateix dia del partit, en avió fins a Lleó i després en autocar fins a Ponferrada. En principi, la previsió és que no hi hagi neu a Ponferrada. Una altra cosa és la glaçada, perquè hi fa molt fred; la temperatura va arribar als 9 graus negatius la nit de divendres a dissabte. El Girona preveu tornar després del partit.

Tres suspesos i un demà

A causa del temporal, LaLiga i el comitè de competició de la federació van acordar suspendre el Mirandés-Rayo, l’Alcorcón-Albacete i el Leganés-Almeria, que s’havien de jugar avui i estan pendents de data. Els dos primers, de fet, estaven programats ahir i es van derivar a avui abans de suspendre’s. A més, l’Sporting-Fuenlabrada, s’ha reprogramat d’avui a demà (19 h). És el mateix que va fer LaLiga amb l’Elx-Getafe de primera, categoria en què es va suspendre l’Atlético-Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)