Girona

Francisco: “Si guanyem, la primera volta serà força digna”

A Ponferrada. El tècnic recupera Samu Saiz i cita els joves Terrats, Pau Víctor, Arnau i Pachón, però té les baixes de Stuani, Juanpe, Luna i Nahuel Bustos

El Girona afronta demà a Ponferrada (19h) l’últim partit de lliga de la primera volta. El tècnic, Francisco Rodríguez, recupera Samu Saiz, però no encara Stuani, Juanpe ni Antonio Luna, a més de Nahuel Bustos, que està sancionat. Els joves Terrats, Pau Víctor, Arnau i Pachón són en la convocatòria de 23 futbolistes.

L’impuls de la copa

“Va ser un partit diferent, però va acabar bé i ens dona confiança. Hem d’aprofitar l’impuls i sobretot hem de ser valents. Vam guanyar perquè vam ser molt valents i fins i tot després de la garrotada del 0-1 no vam parar fins a remuntar”.

Les sensacions

“Hem de millorar; fa temps que ho diem. Som realistes. No estem en un bon moment de joc i hem de millorar. Però sense oblidar tampoc que, en els últims vuit partits oficials, hem perdut un partit i hem rebut tres gols. Tampoc estem fent les coses tan malament. Si som capaços de guanyar demà, haurem acabat fent una primera volta força digna”.

El rival

“És un equip que ens exigirà molt. A casa està fort, i està per damunt nostre en la classificació perquè està treballant bé. Hem d’aprofitar les nostres possibilitats. Serà un partit igualat però intentarem ser molt valents. Hem de ser ambiciosos. Acabar la primera volta amb 32 punts seria molt important”.

El temporal

“N’hem estat pendents, però crec que demà ja canviarà el temps. Lògicament, farà fred, però no s’espera ni pluja ni neu. Tenim fred també aquí, i no serà cap inconvenient. Estigui com estigui, afrotarem el partit preparats”.

Problemes per marcar

“Ens està costant marcar. Stuani l’any passat acumulava 16 gols, i aquest any n’ha fet dos en un mateix partit. Nahuel, cap. Són jugadors de primer nivell, i han pogut competir molt poc. Trobem a faltar els seus gols, és clar. Però amagar-nos amb excuses perquè no juguen Stuani i Nahuel no seria adequat. Hi hem d’arribar duna altra manera. Ens està costant fer gols, però anem traient punts i tant de bo quan tornin ells ens ajudin.”

Cosa de tots

“Pablo Moreno està en un bon moment i espero molt d’ell, però també de Mamadou, de Yoel i de tothom. Tots han de treure la millor versió. Que siguin valents i que creguin en ells. No depenem de ningú perquè estem demostrant que l’equip ha guanyat sense molts jugadors importants.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)