Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Hem de millorar, però no estem tan malament”

Francisco Rodríguez és el primer de reconèixer el mal paper del Girona les últimes jornades de lliga: “Hem de millorar; fa temps que ho diem. Som realistes. No estem en un bon moment de joc. Contra el Sabadell, hauria canviat si haguéssim estat encertats al principi, però després vam patir. És la realitat i hem de millorar.” L’andalús, però, vol treure dramatisme a la situació: “Tampoc hem d’oblidar que, els últims vuit partits oficials, hem perdut un matx i hem rebut tres gols. Tampoc estem fent les coses tan malament. Si som capaços de guanyar a Ponferrada, haurem acabat fent una primera volta força digna.”

La remuntada en la copa ha augmentat l’autoestima de l’equip. “Va ser un partit diferent, però va acabar bé i ens dona confiança. Hem d’aprofitar l’impuls i, sobretot, ser valents. Vam guanyar perquè vam ser molt valents –explica l’entrenador, conscient del mal que els està fent la sequera golejadora en la lliga–. Ens està costant marcar. Stuani, l’any passat, acumulava 16 gols, i aquest any, n’ha fet 2 en un mateix partit. Nahuel, cap. Són jugadors de primer nivell, i han pogut competir poc. Trobem a faltar els seus gols, és clar, però amagar-nos amb excuses perquè no juguen Stuani i Nahuel no seria adequat. Hi hem d’arribar d’una altra manera. Ens està costant fer gols, però anem fent punts i tant de bo quan tornin ells ens ajudin.”

Francisco, que ha estat pendent del temporal –“farà fred, però no serà cap inconvenient”–, espera un partit dur. “La Ponferradina ens exigirà molt. A casa està forta i està per damunt nostre en la classificació perquè està treballant bé. Serà un partit igualat, però intentarem ser molt valents. Hem de ser ambiciosos i tothom ha de treure la seva millor versió”, va sentenciar.

LA SEQUERA

“Trobem a faltar els gols de Stuani i Nahuel, però no ens amaguem amb excuses”

LES SENSACIONS

“Hem de ser valents. Si guanyem, la primera volta serà força digna”

El tècnic local Bolo, confinat

Jon Pérez Bolo, amb coronavirus, es va perdre la visita a Almeria, on la Ponferradina va ser atropellada (3-1), i el més probable és que avui encara no sigui a la banqueta. Sense Bolo, és Pablo Lago qui assumeix les regnes de l’equip. “Una victòria suposaria un reforç important per a la segona volta. Tenim una nova oportunitat per competir com ho fèiem”, deia l’asturià, que va destacar la solidesa del Girona: “Defensa molt bé i és un dels equips menys golejats. Ha perdut jugadors importants, però en té que marquen la diferència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)