Girona

El Girona paga car un error

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal regalen el 0-1 a la Damm a l’inici i acaben perdent tot i tenir ocasions per empatar

Girona 0 Damm 1

GIRONA:Lluc Matas, Bona (Callís, 53’), Mayorgas (Ujueta, 86’), Loïc Williams, Palacios, Iker Oltra (Méndez, 46’), Artero, Arnau Farnós, Ureña, Richmond i Sergi Solans (Roca, 63’).DAMM:Darwin, Lucas, Biel, Vega, Fuentes (Almansa, 69’), Nacho, Dome, Pauner (Martínez, 58’), Víctor (El Jemili, 89’), Cande i Alsina (Serradell, 69’).GOLS:0-1 (3’) Cande.ÀRBITRE:García Verdura.T.G.:Als locals Loic Williams i Richmond, i als visitants Fuentes, Cande i Nacho.

El Girona ha perdut la segona posició després de la derrota d’ahir contra la Damm a Vilablareix, en un partit que es va decidir en els primers minuts, i és que els cervesers van marcar l’únic gol del partit en el minut 3. Cande va aprofitar una errada de Loïc Williams en la sortida de pilota per recuperar l’esfèrica i marcar a pler després que Lluc Matas rebutgés un primer xut de Víctor a boca de canó. Amb el marcador en contra, el Girona va haver de fer un pas endavant des de molt aviat i a punt va estar de trobar l’empat en la primera mitja hora, i és que va disposar de dues ocasions molt clares. Primer, Solans va rematar massa alt quan era a l’àrea petita i amb el porter batut, i després Palacios no va trobar porteria per poc. Amb el pas dels minuts, les forces es van anar igualant i el Girona va tenir menys ocasions davant una defensa molt sòlida, que va concedir poc més que una rematada de cap d’Artero a les acaballes que va blocar amb seguretat Darwin.