Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Hem fet prou mèrits per sumar més d’un punt”

Francisco va aparèixer a la sala de premsa per valorar l’empat a un gol que el seu equip havia firmat contra la Ponferradina a El Toralín. Visiblement contrariat i emprenyat, sabedor que els futbolistes que dirigeix havien fet un bon enfrontament, el tècnic va ser un vist i no vist en la sessió telemàtica davant dels mitjans de comunicació. Els problemes amb la tecnologia van tornar a fer la guitza a l’entrenador andalús, que, després d’esperar mínimament que se solucionés l’avaria, va desistir. Tot i el contratemps, a Francisco li va donar temps de fer una anàlisi del partit: “Hem fet un partit complet i marxem fotuts. Hem fet mèrits per sumar més d’un punt però a través de l’estratègia, que sabíem que era el seu fort, ens han fet l’empat”, deia el d’Almeria, que hi afegia: “La plantilla està fotuda. Hem estat competitius, amb gana de guanyar i tancar així la primera volta amb victòria, però no ha pogut ser i no ens queda cap més possibilitat que continuar treballant i aixecar-nos d’aquesta decepció”.

L’entrenador del Girona va apostar per donar continuïtat a dos dels jugadors que van mostrar millor nivell en el duel de copa contra el Lugo a Montilivi. Ramon Terrats i Pablo Moreno van tenir el premi al bon treball sent titulars a El Toralín, un fet que va provocar un canvi de dibuix tàctic a l’equip, sobretot per l’entrada del futbolista del filial formant en la medul·lar amb Gumbau i Monchu, molt més alliberats per trepitjar amb regularitat l’àrea rival: “Aquest és un recurs més per a nosaltres, ja que Ramon Terrats ens aporta equilibri i presència. Hem analitzat que això és el que necessitàvem i ell ens permet acumular més futbolistes des de la segona línia, crec que ens ha funcionat molt bé”, comentava Francisco, que respecte a les ocasions generades per Monchu i Gumbau puntualitzava: “Monchu i Gumbau demostren tenir arribada. El primer ha fet el gol i Gumbau no acaba d’enganxar cap de les que té, però està en la bona posició.”

DECEPCIÓ

“La plantilla està fotuda. Hem estat competitius i hem tingut gana per guanyar, ara toca aixecar-nos”

TERRATS

“És un recurs més i ens permet poder acumular més homes des de la segona línia, que ho necessitem”

“Vist el partit, el punt sumat és més que just”

Pablo Lago, el tècnic que va dirigir des de la banda la Ponferradina mentre Jon Pérez Bolo es recupera del coronavirus, també va atendre com va poder els mitjans de comunicació per extreure conclusions del punt que havia aconseguit sumar el seu equip: “Ha estat un partit intens, igualat i molt competit pels dos equips. El Girona ha aprofitat bé la seva ocasió, però nosaltres no hem abaixat els braços. La nostra intenció sempre és guanyar; però, vist com ha anat el matx, el punt sumat és més que just. Per a l’equip, sumar sempre és important”, deia Lago.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)