Girona

El protagonista

Ramon Terrats

A veure qui el treu

Juga qui s’ho guanya. El missatge és claríssim, i n’és una gran mostra que Ramon Terrats va ser titular ahir a El Toralín. El migcampista barceloní havia demostrat cada vegada que havia jugat que està capacitat per afegir competència al mig del camp, i ahir, després de la gran actuació en el partit de copa contra el Lugo, Francisco li va tornar a fer confiança. La resposta va ser immillorable. Si no va ser el millor entre tots els jugadors que van trepitjar la gespa del camp de la Ponferradina, poc li va faltar, i és que el jove del filial va fer un partit descomunal, tant defensivament com ofensiva. Si la seva presència en els onzes i el nivell tan alt que va oferir tindran continuïtat, no ho sap ningú, però de moment ha fet mèrits per seguir gaudint d’oportunitats, i si no és titular en el pròxim partit de lliga d’aquí a quinze dies contra l’Espanyol, en el que seria un partit molt especial per a ell, serà una sorpresa –a més, Gumbau serà baixa per sanció després de veure la cinquena amonestació de la temporada–. Si algú, per molts galons que tingui, vol el seu lloc, que s’ho guanyi com ha fet ell.

Més enllà de la gran actuació individual, el barceloní va ser clau per veure un canvi de cara de l’equip respecte a partits anteriors, i és que amb la seva presència Gumbau i Monchu van jugar molt més alliberats i es van atrevir a fer un pas endavant que en molts partits no han fet. El gironí va millorar alguna de les actuacions anteriors, que tampoc era difícil, i va poder jugar gairebé tot el partit amb una groga perquè Terrats li va fer la feina bruta, mentre que el balear va poder oferir la seva millor versió, més a prop de l’àrea, dirigint molts atacs, arribant a rematar com en l’acció del gol i assistint els companys, com en una jugada en què va deixar Mamadou completament sol.

Millorar els companys és per elogiar-lo, però si va ser el millor sobre el camp no va ser per això. De bon començament es va veure un Terrats molt tranquil sobre el camp i dominant totes les situacions. Defensivament, va estar impecable. Sempre ben posicionat, guanyant duels individuals i mantenint l’equilibri de l’equip fins i tot quan quedava completament sol al mig del camp. Només va cometre una gran errada, quan en l’inici de la segona part va córrer un risc excessiu dins de la pròpia àrea i va acabar perdent la pilota. Però no va passar res, i és que ell mateix va ser l’encarregat d’allunyar el perill esmenant molt ràpid l’error com si no hagués passat res. Si defensivament va estar impecable, amb la pilota als peus no li va faltar gaire per arribar a la perfecció. Ràpid a l’hora de prendre decisions, una de les coses que més necessita aquest Girona, Terrats va ser capaç de marcar en tot moment el ritme del partit, accelerant el joc quan s’havia d’anar amunt i donant pausa quan l’equip ho necessitava.

90
minuts
55
intervencions
12
duels individuals guanyats
31
passades bones
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)