Girona

Un doblet de Valery fa accedir el Girona als vuitens de final (2-0)

El Girona ha fet un pas més en el seu camí en la copa, ha eliminat el Cadis i s’ha classificat per als vuitens de final de la competició (2-0). Un doblet en la fase inicial de la segona meitat de Valery Fernández, que té un idil·li amb la copa, ha decidit el duel a Montilivi.

Tot i tenir marge fins al pròxim partit de lliga, Francisco ha reservat titulars, però ha mantingut l’esquema de Ponferradaa, el 4-3-3, amb Cristóforo de pivot i Samu Saiz i Ibrahima d’interiors.La primera part ha tingut un ritme molt baix. El Cadis ha tingut més pilota els primers deu minuts, però sense gens de malícia. De mica en mica, el Girona ha assumit més control. A Nahuel Bustos, sol com a referència, només se l’ha vist quan ha quedat estès a la gespa per un cop, del qual s’ha pogut recuperar. La primera ocasió, tímida, ha estat una rematada tova de Valery (16’), assistit per Samu Saiz. El madrileny també ha executat una falta lateral que ha acabat amb rematada alta de Bernardo (25’) i amb una altra que ha acabat amb gol de Ramalho. L’assistent, però, ha aixecat el banderó i l’àrbitre, sense l’ajuda del VAR en la copa, l’ha anul·lat (28’). El Cadis només ha provat de progressar en alguna acció puntual i aïllada, com una croqueta d’Adekanye dins l’àrea davant Bernardo (36’).

La segona part ha començat de meravella per al Girona, que ha trobat la llum. Nahuel Bustos ha estat molt bé en fer una passada entre línies a Valery, que ha entrat en diagonal, ha quedat sol davant David Gil i ha definit amb molt d’encert (48’). Poc després, els blanc-i-vermells han tingut a l’abast el segon, però han perdonat. En un contraatac amb tot l’espai del món, Nahuel Bustos ha arribat a l’àrea, amb Yan Couto sol, però l’argentí ha dubtat, ha esperat Samu Saiz i el xut del madrileny ha acabat a córner (52’). El 2-0, però, no ha trigat a arribar. Valery Fernández, que fa dos anys va marcar al Wanda el dia que el Girona va eliminar l’Atlético, ha aprofitat una altra bona acció de Nahuel, que l’ha deixat passar, i sol dins l’area, ha controlat i ha tornat a batre David Gil (57’).

Francisco ha fet entrar Stuani (65’) i, poc després, el lateral dret del Cadis Akapo ha hagut de deixar el camp amb una possible lesió greu al genoll. El conjunt d’Álvaro Cervera, que ja havia presentat un onze sense els jugadors més habituals, no han fet patir gaire el Girona. Només Iván Alejo ho ha provat des de la banda dreta. a l’altre costat, Stuani ha tingut una ocasió per marcar el tercer (83’). I ja en l’afegit, Malbasic ha superat Muric, però l’assistent ha marcat un fora de joc molt ajustat. Alejo encara ha tingut temps de demanar un penal (95’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)