Espanyol

“Hem fet una primera volta amb 45 punts. És una barbaritat”

Valoració

Partit contra el Girona

L’afrontem amb la il·lusió de tornar a la victòria, de començar la segona volta sumant i mantenir la línia que ens ha portat fins aquí a la lliga. Li donem importància al partit, com no pot ser d’una altra manera, estem amb ganes de competir.

Estat de Lluís López i Miguelón

Per Miguelón encara queda un entrenament, entenc que estarà disponible. Lluís va a millor però crec que no arribarà. Hi ha alguns jugadors amb molèsties com ara Campuzano. Acabarem de decidir després de l’entrenament. En quant a la Covid-19, estem bé al primer equip complint amb els protocols però fins i tot complint-los hi ha problemes, esperem que tots podem acabar aviat d’aquest malson.

Motivació

Tot depèn de la voluntat. La idea que totes les pedres que ens trobem en el camí siguin motivadores pel que ve després. Així és l’Espanyol. Un club que s’ha trobat amb dificultats i h estat capaç de salvar-ho i aconseguir èxit en la dificultat. És la idiosincràsia d’aquest club i volem formar-hi part.

Crítiques després de la derrota contra Osasuna

La meva feina és preparar la setmana i el partit següent. Intentar que el jugador arribi el millor possible. Si estiguéssim pendents dels de fora perdríem energies en allò que realment volem gastar. Volem guanyar perquè tothom estigui content, sempre hi hagi marge de millora i situacions que podem fer millor. I en això ocupem el temps.

El Girona

Em sembla un equip amb molt bons jugadors, que fa poc que ha estat a Primera i que hi vol tornar. És un equip que el més normal és que estigui amunt. És un rival difícil i és improtant guanyar als equips de la part alta.

Calendari

És un tòpic però ens centrem en el partit de dissabte. En un balanç de la primera volta, hem fet 45 punts, que és una barbaritat. Són números difícils de fer però davant el Girona no vam sumar. Si som capaços de sumar davant el Girona, estarem millor que en la primera volta. Ara ve un tram contra equips importants però al final de la temporada, no escollim on sumar els punts.

RDT

No el descobrirem ara. Molts equips el voldrien tenir. És un juador de nivell. Té capacitat per donar més del que ha donat que no és poc. En això estem, intenant que sorprengui. Però no és ell. Mai he vist que un jugador només aconsegueixi 45 punts. Ell ha aportat però hi ha molts al seu voltant que l’ajuden.

Nico Melamed

Futbolísticament, tots sabem quines són les seves qualitats, és fàcil percebre-les. Però el més important són les personals. Em sembla un nano fantàstic i crec que és el més important. No tinc el gust de conèixer els seus pares però hauria de felicitar-los per la bona educació que demostra. Té les idees molt clares, els objectius molt marcats i els persegueix. Quan reuneixes totes aquests qualitats, no hi ha dubte que complirà cicles i objectius i nosaltres ho intentarem aprofitar. Tenim un jugador per disfrutar i està apareixent en un context difícil. Aquí ningú li està regalant res i crec que és com s’han d’aconseguir les coses. Té un pes major que quan vam començar la temporada i anirà en augment. Però l’hem de deixar tranquil i no carregar-li la motxilla en excés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)