Girona

Francisco: “L’Espanyol és el millor equip de la categoria però jugarem per guanyar”

Francisco ha parlat en roda en la prèvia al partit contra l’Espanyol de demà.

Les baixes

“Ahir va donar positiu Ramon Terrats. Estàvem avisats, portava dos dies en quarantena perquè sabiem que un familiar seu havia donat positiu. Hem tingut mala sort. Luna ha tornat a caure. I Juanpe continua entrenant amb el grup, no pot completar els entrenaments encara, però cada dia està millor i el problema que té al tendó cada dia li permet fer més coses.”

L’Espanyol

“És el lider, és el millor equip de la categoria. És un equip molt ben treballat amb un cos tècnic que està fent molt bé les coses. Anirem amb tota l’ambició i posarem tot de la nostra part. Competirem per endur-nos els tres punts.”

Stuani i Sylla

“És una opció que juguin els dos junts a dalt. Però hem de pensar. Tenim la baixa de Ramon i això ens fa reestructurar tot, tenint en compte també la sortida de la segona part. Tothom està amb molta fam, amb moltes ganes de jugar. No només pel partit, sinó perquè comença la segona volta i tenim ganes de fer-ho bé i seguir creixent.”

La baixa de Ramon Terrats

“S’uneix a la de Gumbau, que està sancionat. Hem d’encertar com començar el partit, ja que quan comenci també haurem de tenir armes a la banqueta per si hem de reaccionar a la segona part. Hem d’encertar com començar i com acabar.”

Com està físicament l’equip.

“S’ha igualat tot molt. Tots els jugadors estan preparats per competir. Demà intentarem treure el millor onze per guanyar el partit, el que jo entengui que està millor preparat. No té res a veure si van jugar a la copa contra el Cadis o no. Volem veure que la gent té ganes de competir. És una alegria per mi, haver-me d’escalfar el cap per escollir un onze.”

Guió de partit

“Ens enfrontem al líder. Té jugadors per dur el pes del partit, però també per jugar a la contra. Té jugador a dalt molt determinant, molt efectius en la passada, bons en les transicions... és un equip que es pot adaptar a moltes fases del partit. És un equip que si et despistes et pot fer mal en qualsevol moment perquè té jugadors de molt de nivell. La concentració ha de ser màxima. Hem d’intentar jugar a camp rival i intentar guanyar duels i anar a guanyar el partit des del minut 1.”

Espanyol sempre ha guanyat a Montilivi

“L’estadística la miro poc i està per trencar-la. Cada partit és mon i estem per competir i treure el resultat. L’Espanyol ja només per plantilla ja sabriem que seria el número 1 a l’ascens i el rival a batre. Un equip que exigirà, que ens farà estar en tensió tot el partit i qualsevol moment et pot fer mal. És el millor rival de la categoria, està clar.”

La copa contra el Vila-real

“Tenint un partit important com el de demà és difícil valorar el partit. Venia al cotxe i me n’he enterat de camí. No sabem quin dia serà però som a vuitens, a casa, contra un primera divisió, una oportunitat més per reivindicar-nos, fer-ho bé, intentar passar l’eliminatòria, però el què ens preocupa i ens ocupa és el partit de demà. Ara mateix, Espanyol i Montilivi, ja tindrem temps de pensar en la copa.”

El sistema

“Seguirem amb la mateixa línia. No vol dir que hem canviat, estem intentant treure el millor de cada jugador i això és l’important. El jugador ha de recuperar el millor nivell perquè l’equip sigui beneficiat. Els sistemes ens donen variants. En els darrers partits jugant amb interiors, amb un mig centre, hem guanyat estabilitat i també arribada dels extrems i laterals. No canviarem massa demà. Intentarem ser equilibrats quan perdem, que no tinguin transicions còmodes.”

Ibra o Cristoforo

“M’agraden tots dos perquè son jugadors del Girona i estan preparats per competir. Tots dos van jugar contra el Cadis a un nivell fantàstic i això ens deixa tranquils. ”

Motivació contra l’Espanyol

“Una setmana molt bona d’entrenaments, però no perquè ens enfrontem a l’Espanyol sino perquè venim de partits amb bones sensacions contra la Ponferradina i el Cadis. Ha estat una bona setmana però no hem relaxat. Ens hem encarregat de fer saber a la gent en quin moment estem. Venim d’una dinàmica que no és bona, i li hem de donar la volta, davant del pitjor rival possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)