Sabadell

El Sabadell troba el premi final amb fortuna

2a divisió A. Els arlequinats planten cara a un dels millors equips de la categoria i s’ajuden d’un lliure indirecte rocambolesc per sumar un punt

Almeria 2 Sabadell 2

ALMERIA:Makaridze, Centelles, Cuenca, Ivanildo, Balliu, Aketxe (Lazo, 62’), Samu, Morlanes (Villar, 88’), Carvalho (Petrovic, 81’), Corpas (Appiah, 88’) i Sadiq.SABADELL:Mackay, Jaime, Grego, Aleix Coch (Víctor Garcia, 77’), Stoichkov, Boniquet (Ángel, 70’), Rubio, Cornud (Héber Pena, 82’), Undabarrena (Edgar Hernández, 82), Álvaro Vázquez (Juan Hernández, 70’) i Guruzeta.GOLS:1-0 (38’) Samu. 1-1 (66’) Rubio. 2-1 (76’) Sadiq. 2-2 (84’) Juan Hernández.ÀRBITRE:Ocón Arráiz.T.G.:Al local Ivanildo; al visitant Cornud.PÚBLIC:Sense públic al Juegos Mediterráneos.

El Sabadell va aconseguir un punt molt valuós de la seva visita a Almeria després de presentar batalla durant els 90 minuts contra un dels equips cridats a l’ascens de categoria. Els arlequinats van fer un gran partit, però van sucumbir contra l’encert i la clarividència dels seus rivals davant de porteria. Però quan semblava que tot estava perdut, una ajuda divina en forma de lliure indirecte rocambolesc va aparèixer i els arlequinats van sumar l’empat.

El primer temps va ser molt sòlid per als arlequinats, que es van defensar molt bé i, a més, van tenir quatre oportunitats de gol que no van saber materialitzar. Sí que ho va fer el rival, tot aprofitant una mala sortida de Mackay, que va permetre als andalusos avançant-se.

En la segona meitat, el Sabadell va fer un pas endavant i va aconseguir el gol de l’empat en una rematada espectacular d’Óscar Rubio. El partit estava obert i l’Almeria buscava la diana, que va aconseguir en dues ocasions per mitjà de Sadiq. La primera va ser anul·lada per fora de joc, però la segona sí que va pujar al marcador. Quan el partit s’acabava, el Sabadell va rebre un regal del cel: en un servei de porteria, el porter va relliscar i va fer dos contactes amb la pilota. El resultat, lliure indirecte, gol i un empat ben afortunat.

LES REACCIONS

22 equips
amb propera
Hem fet un partit monumental contra l’equip que millor juga a futbol de la categoria
Antonio Hidalgo
ENTRENADOR DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)