Girona

Francisco: “És complicat, però perquè no li podem les coses difícils al Vila-real?”

El tècnic del Girona ha analitzat en roda de premsa el partit de demà contra el Vila-real dels vuitens de copa

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa el partit de demà contra el Vila-real corresponent als vuitens de final de la copa i ha analitzat algun dels aspectes més destacats.

La dificultat del rival

“Ens enfrontarem a un dels equips que ningú volia perquè és dels més complicats que queden. Al Vila-real li agrada tenir la possessió, interpreta molt bé els espais i segur que voldrà passar l’eliminatòria perquè té opcions de fer un gran paper en aquesta copa. Serà un partit maco perquè ens agrada aquest estil de partits i sabem que serà molt i molt complicat, però perquè no li podem posar les coses difícils. Intentarem treballar molt bé perquè no estiguin còmodes i arribar al final amb opcions”, ha analitzat Francisco.

El paper en la copa

“Ara la copa significa molt per nosaltres. Vam començar dient que no ens anava gaire bé perquè teníem pocs efectius però ara ens ha ajudat a donar minuts i a tenir una plantilla més competitiva. Els jugadors demostren que volen tenir més minuts i demà tindran una nova oportunitat per demostrar que volen jugar contra el Mallorca”, comenta l’andalús.

El paper dels joves

“No hi té res a veure que ja siguin vuitens de final i que juguem contra el Vila-real, però és difícil que tinguin tan protagonisme. El filial va jugar ahir a la tarda i la copa ja és demà. a més ara tenim més gent del primer equip amb possibilitats de jugar. Tot i això tindrem a Arnau, a Jonatan i a Pau. No serà el mateix però els hi estic molt agraït per tot el que ens han donat i ens seguiran donant”, ha valorat el tècnic del Girona.

La fiabilitat defensiva

“Mantenir aquest equilibri ens ha permès seguir vius en la copa i a prop dels primers en la lliga. La seguretat al darrere ens fa pensar que podem guanyar a qualsevol rival i camp. Ara que recuperem a gent al davant també necessitem els gols perquè això serà el que marcarà la diferència entre acabar a dalt o no”, destaca Francisco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)