Sabadell

Premi a la insistència

Sabadell. Els arlequinats encadenen sis jornades sense conèixer la derrota i han trobat equilibri en el joc fruit d’haver confiat en la idea d’Antonio Hidalgo al capdavant de l’equip

Dels sis últims classificats, només un equip no ha destituït l’entrenador. El Sabadell ha passat bona part de la primera volta en zona de descens però des de la gerència no hi ha hagut cap dubte de la vàlua d’Antonio Hidalgo per a la seva posició al capdavant de l’equip. Els resultats avalen la decisió ja que l’equip fa sis jornades que no perd després d’haver estabilitzat el seu joc i de sumar allà on més li costava; diumenge passat, l’empat contra l’Almeria en va ser un bon exemple.

“Si en lloc d’entrenar el Sabadell estigués entrenant el Tenerife ja m’haurien destituït”, va afirmar Antonio Hidalgo el mes de desembre passat, conscient que els resultats no havien acompanyat fins aleshores. Cinc derrotes consecutives per obrir la temporada van suposar un llast que l’equip es va anar traient quan la intensitat del calendari va baixar. I tot i que l’equip ha perdonat algunes victòries, ha sumat cinc empats i un triomf en els darrers set enfrontaments que li permeten respirar lluny de la cua. “Sabíem des de l’inici de lliga que ens costaria guanyar partits. Sabem qui som i d’on venim i que necessitem una quantitat determinada de punts”, assenyalava el tècnic del Sabadell després de l’empat contra l’Almeria de diumenge passat.

Hidalgo ha mantingut la seva identitat de joc però ha fet alguns ajustaments que han permès al Sabadell ser un equip menys exposat i molt més equilibrat. De fet, l’èxit dels arlequinats passarà per la contundència a les dues àrees, una faceta en què l’equip ha ensenyat dubtes. És per aquest motiu que el club ja s’ha reforçat amb Álvaro Vázquez, que va debutar diumenge passat: “Fa poc temps que és amb nosaltres i encara li falta entendre una mica el que volem d’ell en aquesta posició”, va dir Hidalgo respecte al jugador, tot i que va valorar el desgast sense pilota que va fer.

LA REACCIÓ

Sabíem des de l’inici de lliga que ens costaria guanyar partits. Sabem qui som i d’on venim
Antonio Hidalgo
ENTRENADOR DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)