Sabadell

El Sabadell necessita afermar la reacció a casa

2a divisió A. El conjunt arlequinat tindrà al davant el Saragossa, un rival directe en la taula, i la pròpia pressió de remuntar el vol a la Nova Creu Alta

Tot serien flors i violes a Sabadell, amb l’equip fora de la zona de descens i després del triomf contra Las Palmas, si no fos pels problemes que arrossega el conjunt arlequinat al seu propi estadi. El Sabadell s’està trobant amb dificultats a la Nova Creu Alta, d’on ha deixat escapar molts punts, i s’ha convertit en el pitjor equip local de la categoria (10 punts). El calendari posa les coses fàcils –o menys difícils– a l’equip d’Antonio Hidalgo, que avui té l’oportunitat de començar a redimir-se contra el Saragossa, un rival directe en la zona baixa de la classificació.

Amb els rivals tancant-se més davant el joc de combinació arlequinat, el Sabadell ha tingut dificultats per tirar endavant els partits a la Nova Creu Alta. Fa sis jornades que no hi guanya, tot i que, almenys, l’última derrota al seu feu data del 6 de desembre. El clima que es respira a la capital vallesana és d’alegria perquè l’equip competeix amb garanties i ara se situa fora de la zona de descens després de la victòria contra Las Palmas.

Hidalgo tindrà problemes per formar una defensa en condicions, tot i que es pot preveure la tornada de Juan Ibiza, que és dubte per unes molèsties a l’espatlla. Pel que fa a la resta, és molt probable que el tècnic confiï en l’equip que va dominar i guanyar diumenge passat, malgrat que els jugadors han tingut només sis dies per recuperar-se del darrer partit.

L’ambient és encara més eufòric a Saragossa, gràcies al paper del seu entrenador: Juan Ignacio Martínez. Des de l’arribada del tècnic, els aragonesos han sumat 13 punts de 18 de possibles i han sortit del pou de la classificació. Tot i això, l’equip encara té l’assignatura pendent de guanyar a fora ja que amb el nou entrenador només ho va aconseguir en l’últim partit contra el Màlaga (1-2) a La Rosaleda.

6 Partits guanyats 7

7 Partits empatats 5

11 Partits perduts 12

22 Gols a favor 20

28 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

És un partit molt important. Es tracta d’un rival directe amb un potencial enorme. Ho donarem tot per competir al màxim nivell
Tenim un bon moment d’estabilitat, però hem de seguir anant al límit per mantenir aquesta bona dinàmica
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)