Sabadell

Álvaro Vázquez: “Jugar contra l’Espanyol és una motivació especial”

Bona dinàmica. El davanter es retroba amb el seu passat. “Puntuar o guanyar al RCDE Stadium ens donaria un impuls molt fort” diu l’arlequinat que considera els blanc-i-blaus com “el transatlàntic de la categoria”

Álvaro Vázquez és el protagonista de la setmana al Sabadell. El davanter arlequinat, format al planter de l’Espanyol, viure un enfrontament especial dissabte al RCDE Stadium. “El partit d’aquest dissabte és un partit complicat, però tornar a la casa que m’ha vist créixer em genera una motivació especial i tornar a veure tota la gent que m’ha vist créixer”, ha remarcat el punta. Els vallesans arriben en el millor moment de la temporada després d’encadenar nou jornades sense perdre i ara ho farà davant un dels equips més temibles de la segona divisió com és l’Espanyol i al RCDE Stadium. “Puntuar o guanyar en el camp de l’Espanyol ens donaria un impuls molt fort. Venim de no perdre, sumar sempre és positiu i més de tres. Amb els empats no ens val. L’equip està fent una bona feina, cal deixar la porteria a zero i a partir d’aquí aprofitar les nostres opcions. Han guanyat amb solvència en el camp del líder, arribaran endollats”, ha explicat Álvaro Vázquez que és conscient del potencial dels blanc-i-blaus. “És un dels transatlàntics de la categoria”, ha remarcat per deixar clar quina és la clau del partit. “Cal ser un equip molt sòlid, molt contundent en les dues àrees. Cal vigilar les pèrdues, intentarem tenir la pilota i sotmetre’ls. A la contra són molt perillosos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)