Espanyol

Miguelón passarà per quiròfan

Contratemps. El defensa serà intervingut en les pròximes hores d’una lesió muscular a la cama esquerra. El període de baixa, de moment, és indeterminat fins que no acabi la cirurgia. Oportunitat per Óscar Gil al lateral dret

Miguelón Llambrich haurà de passar per quiròfan en les pròximes hores. Així ho ha confirmat el club blanc-i-blau en un comunicat. El defensa es va lesionar en l’últim partit contra el Mallorca diumenge. El lateral ha estat sotmès a diverses proves mèdiques per conèixer, amb exactitud, l’evolució de la seva lesió. Finalment, s’ha optat pel tractament quirúrgic i desestimar el tractament més conservador per solucionar la lesió que pateix a la cama esquerra. El possible temps de baixa és una incògnita i no podrà ser estimat fins a completar-se la cirurgia.

La seva baixa és un gran contratemps per Vicente Moreno que perd el seu lateral dreta titular. El futbolista castellonenc ha jugat un total de 1.389 minuts en lliga convertint-se en el vuitè jugador més utilitzat de la plantilla. Ara, l’alternativa és per Óscar Gil que tindrà una oportunitat d’or per fer-se un forat en el lateral dret aprofitant la baixa de Miguelón. Gil ha disputat 850 minuts aquesta temporada amb 8 titularitats per 17 de Miguelón. Gil és propietat de l’Espanyol, després del seu traspàs a l’estiu procedent de l’Elx. Miguelón va arribar cedit del Vila-real, però hi ha una clàusula de compra obligatòria en el cas que l’Espanyol aconsegueixi l’ascens a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)