Girona

El Girona empata amb un rival directe

Divisió d’honor juvenil. Els blanc-i-vermells obtenen un punt contra l’Europa en un duel igualat

Girona 1 Europa 1

GIRONA:Eloy, Titu, Comas, Loïc Williams, Palacios, Nil Sauret, Méndez, Gabri (Cintas, 84’), Artero, Ureña (Farnós, 64’) i Kemo (Iker García, 73’).EUROPA:Ruiz, Lozano, Martínez, Pereira, Ibar, Llarbés, Blanco, Cases, Elhadji (Oriol, 65’), Nin (González, 70’) i Gutiérrez (García, 84’).GOLS:1-0 (16’) Artero. 1-1 (43’) Pereira.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:Als visitants Elhadji, Pereira i Ruiz.

Després de jugar a Menorca dimecres, on va obtenir un còmode triomf (0-4) i d’encadenar tres victòries –Espanyol (2-0) i Mallorca (1-4)–, el Girona va empatar ahir (1-1) contra l’Europa. L’equip d’Àlex Marsal va sumar un punt contra un rival directe, que manté a dos de distància, en un partit igualat en què, segurament, tots dos conjunts van acabar donant per bo l’empat. El matx va ser intens, i es va iniciar amb un Girona marcant passat el primer quart d’hora (16’) amb una diana d’Artero que va culminar una gran acció individual. Els blanc-i-vermells van tenir-ne per fer el segon, però l’Europa, collant a còpia de faltes i córners, va aconseguir empatar (43’) després d’un servei de cantonada via Pereira. En la segona part, poc moviment, tret d’una ocasió clara pel Girona en què Artero, que va estavellar una rematada al travesser.