Sabadell

Triomf per amansir la fam

Sabadell. Els arlequinats acaben una ratxa de sis partits seguits sense guanyar gràcies a una victòria encarrilada per un gol a pilota aturada i assegurada pel seu domini sobre el rival

Lugo 0 Sabadell 1

LUGO:Cantero; Luis Ruiz, Venancio, Alende, Campabadal; Seoane (Pita, 65’), Hugo Rama, Xavi Torres (Borja, 72’); Appiah (Valentín, 65’), Herrera (Chris Ramos, 65’) i Barreiro (Iriome, 65’).SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Héber Pena (Ozkoidi, 81’), Undabarrena, Boniquet (Grego Sierra, 88’), Cornud; Adri Cuevas (Capó, 88’); Stoichkov (Aarón Rey, 65’) i Edgar (Guruzeta, 65’).GOLS:0-1 (12’) Juan Ibiza.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos.T.G.:Als locals Valentín i Venancio; als visitants Jaime i Undabarrena.T.V.:Al visitant Cornud (94’), per doble groga.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada a l’Anxo Carro.

El Sabadell va aconseguir tallar una ratxa de sis jornades consecutives sense obtenir la victòria guanyant contra un rival que no les té totes en la seva lluita per la permanència. El conjunt arlequinat es va assegurar els tres punts gràcies a un gol de Juan Ibiza en la sortida d’un córner abans del primer quart d’hora de joc i va merèixer sentenciar sobretot en el darrer tram de partit, en què la victòria tampoc va perillar en excés.

Una centrada deliciosa de Cornud en un servei de córner va significar la diana del Sabadell, gràcies a un gran cop de cap de Juan Ibiza. El central també va tallar una ratxa d’un mes i mig sense que l’equip fes un gol que no fos de penal. El Lugo es va apropar perillosament a l’àrea dels arlequinats malgrat que el partit va ser una lluita d’igual a igual per la pilota. Mackay es va erigir com el gran protagonista abans del descans amb tres aturades de mèrit. El dinamisme d’Héber Pena va provocar diverses situacions de perill per als vallesans, entre elles un gol del gallec que va ser anul·lat perquè la pilota li va picar accidentalment al colze en una falta d’entesa entre el porter Cantero i el defensa Luis Ruiz.

En el segon temps, el Sabadell va tenir més ocasions. Pena va fer una diagonal que va acabar en un xut creuat refusat pel porter local. I Guruzeta va tenir dues oportunitats claríssimes que no va poder dirigir cap a la porteria. El Lugo va esgotar els canvis del minut 65 al 72, un fet que el va acabar penalitzant perquè Iriome es va lesionar en el minut 75 i els gallecs van jugar amb un home menys durant 20 minuts fins que Cornud, en el temps afegit, va ser expulsat. La victòria arlequinada en cap moment va perillar.

22 equips
amb propera
Hem patit més en la primera meitat que en la segona, però és normal en la situació actual
Antonio Hidalgo
entrenador del Sabadell
Hem fet un gran partit. Hem interpretat molt bé els moments de l’enfrontament. Són tres punts importantíssims
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)