Espanyol

Posa la directa a Albacete (0-3)

Sense aturador.Cop d’autoritat dels blanc-i-blaus que han guanyat amb gols de RDT (2) i Calero i amplien a 7 punts la distància amb el tercer. Omar, de 17 anys, debuta per la lesió d’Óscar Gil

Albacete 0 Espanyol 3

ALBACETE:Tomeu Nadal; Alberto Benito, Boyomo, Gorosito, Diego Caballo; Dani Torres (Jules, 69’), Eddy Silvestre, Diamanka (Zozulya, 65’); Manu Fuster (Cedric, 69’), Álvaro Jiménez (Alvaro Pena, 77’) , Ortuño.ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil (Omar, 55’), David López, Calero, Pedrosa (Dídac Vilà, 45’); Embarba (Melamed, 69’), Keidi Bare, Darder, Puado (Wu Lei, 85’); Dimata (Mérida, 69’), Raúl de Tomás.GOLS:0-1 (39’) RDT; 0-2 (64’) Calero.; 0-3 (95’) RDTÀRBITRE:López Toca. T.G.: Pedrosa (12’); Daniel Torres (24’); Diamanka (30’); Calero (48’); .

L’Espanyol segueix acumulant mèrits per apuntalar la seva posició de privilegi sumant una nova victòria, amb gojeada inclosa, al Carlos Belmonte. Els blanc-i-blaus no han fet un partit brillant però si efectiu davant un Albacete combatiu. La lluentor dels últims tres partits ha donat pas a un partit més pragmàtic davant un equip corrosiu que, tot i ser cuer, no volia despenjar-se més de la zona de permanència. Dia per posar-se la granota de treball i partit important per fer un salt qualitatiu en la classificació. El triomf s’ha gestat gràcies a un gol de Raúl De Tomás després de fer efectiu un refús d’un penal que ha xutat ell mateix. RDT ha pogut obrir la llauna minuts abans, però ha fallat el mà a mà amb Mateu Nadal que ha evitat el gol amb el peu.

L’Espanyol ha tancat el partit a la segona part amb un gol de córner. Embarba ha tret l’esfèric i Calero ha aprofitat el regal de la defensa local per fer el segon de la tarda. Partit sentenciat i l’Espanyol continua volant en la classificació. RDT ha arrodonit el partit fent un doblet en el descompte. El pitxitxi blanc-i-blau ja suma 20 gols.

En l’apartat col·lectiu ja són deu jornades sense perdre que confirma el seu gran estat de forma i quatre victòries consecutives. 12 punts dels últims 12 que li serveix per crear un coixí de 7 punts respecte al tercer classificat: l’Almeria. Era un partit decisiu, important i clau i els catalans no han fallat. Queden 9 jornades per acabar la lliga, però aquest Espanyol, jornada que passa, i amb aquests resultats se li està posant cara de primera. Poc fer un futbol lluminós o bé més pragmàtic, però sempre està concentrat i això és or pur en un moment de la lliga on hi ha molta tremolor de cames. Ara l’Espanyol té dos duel de màxima exigència davant el Leganés i l’Almeria. Dos partits que podria ser definitoris per aclarir la zona d’ascens directe. La dinàmica dels periquitos és la seva millor targeta de presentació per seguir confiant.

Debuta Omar.

La victòria d’avui és la primera de l’Espanyol en lliga al Carlos Belmonte, però més enllà d’això quedarà en el record per Omar, el jove de disset anys, que ha debutat amb el primer equip. El lateral de l’Hospitalet de Llobregat ha entrat d’urgència per la lesió d’Òscar Gil. El futbolista il·licità ha marxat lesionat a l’espatlla. Mala peça al teler per Vicente Moreno que ha vist com Miguelón no tornarà fins a la temporada vinent després de passar pel quiròfan i ara Óscar Gil caldrà veure quan és el temps que estarà apartat dels terrenys de joc. Omar El Hilali tindrà una oportunitat d’or per demostrar la seva qualitat. Avui ha deixat patent que no s’arronsa i s’ha projectat amb valentia en atac. El planter blanc-i-blau torna a trucar a la porta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)