Sabadell

Condemnats per un primer temps nefast

Sabadell. Els arlequinats es recuperen en la segona meitat després d’uns primers minuts horribles però no en fan prou per puntuar

Leganés 2 Sabadell 1

LEGANÉS:Riesgo; Bustinza (Rosales, 38’), Sergio, Omeruo, Fernández; Pérez, Pardo (Perea, 62’); Rober (Gaku, 73’), Eraso (Muñoz, 62’), Arnaiz; i Borja (Tarín, 73’).SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Héber Pena (Edgar, 73’), Adri Cuevas, Grergo Sierra (Romero, 38’), Cornud; Aarón Rey (Víctor García, 38’), Stoichkov i Guruzeta (Querol, 82’).GOLS:1-0 (7’) Arnáiz. 2-0 (29’) Rober Ibáñez. 2-1 (59’) Rubio.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:als locals Borja, Gaku, Perea; Rubio

El Sabadell no es pot permetre vendre barates les seves derrotes, conscient del que ha costat arribar fins a la segona divisió. L’equip va entendre, o almenys aplicar, aquest mantra en la segona meitat després que el Leganés els passés per sobre en un molt mal primer temps. Ni Hidalgo va encertar amb l’onze titular ni els jugadors van estar encertats, de manera que l’equip va concedir dos gols que van acabar sent definitius. La brillant reacció després del descans no va servir per a res.

La tebiesa de les accions del Sabadell es va posar de manifest en el primer gol d’Arnáiz, quan va tenir tot el temps del món per batre Mackay; i en el segon de Rober Ibáñez després d’una pèrdua de Grego Sierra. Hidalgo va fer dos canvis abans del descans però l’equip no va revifar fins al segon temps. La reacció va ser espectacular, amb els millors minuts de l’equip en la temporada, amb un seguit d’ocasions, com ara un servei de Guruzeta al pal. Rubio, de rebot, va apropar el Sabadell a l’empat però en el tram final els canvis van apagar la flama i el Sabadell gairebé no va tenir ocasions.