Espanyol

Omar: “El debut? Un somni aconseguit”

RCD Espanyol. Als seus 17 anys, Omar El Hilali es mostra content pel seu debut oficial a Segona Divisió i s’entreveu titular diumenge contra el Leganés

“Estic molt content. És un somni que tenia des que vaig arribar a l’Espanyol. He de donar les gràcies a l’entrenador per la confiança que m’ha donat”. “Al sortir al camp l’únic que pensava era en donar el màxim per a l’equip”. Són paraules d’Omar El Hilali, després del seu debut oficial amb l’Espanyol diumenge al Carlos Belmonte. El futbolista juvenil i internacional sub-20 amb el Marroc, ja va tenir l’oportunitat de participar en l’estada de pretemporada del primer equip i viure els amistosos davant l’Osca, el Cadis, el Màlaga i l’Almeria, però ara el seu debut a la lliga confirma la seva progressió.

Les lesions d’Óscar Gil i Miguelón el situen com a titular en el lateral dret de cara el pròxim partit de lliga, diumenge dia 11 contra el Leganés (21 h). “Quan el club et necessita és quan cal donar un pas endavant”. “El planter sempre ha estat molt unit a aquest club i des del club sempre s’ha confiat en els jugadors que pujaven del planter. Espero que això segueixi així perquè s’està demostrant que els futbolistes que pugen estan donant rendiment”, explica als seus 17 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)