Girona

Samu Saiz es perd la final de Vallecas

Un dels jugadors en millor forma del Girona, Samu Saiz, es perdrà la cita crucial que els blanc-i-vermells disputaran dissabte a l’estadi de Vallecas contra el Rayo Vallecano. El mitjapunta madrileny té una lesió als isquiotibials de la cama dreta produïda, sobretot, en l’acció del xut que va suposar la diana de l’exjugador del Leeds i el 2-0 per al Girona contra la Ponferradina. Samu Saiz va notar de seguida que s’havia fet mal a la part posterior de la cuixa i, sense poder celebrar el golàs que havia fet, va estirar-se a terra amb clares mostres de preocupació i dolor.

Segons el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, l’atacant madrileny havia comentat que arrossegava alguna molèstia en aquesta zona lesionada durant la primera part del matx contra els del Bierzo. De fet, l’andalús va manifestar que Samu Saiz havia fet un esforç molt gran a la Nova Creu Alta, però que havia forçat la màquina contra la Ponferradina, precisament, perquè el jugador havia recuperat bones sensacions i estava a punt físicament. I és que Samu Saiz va marcar en l’últim partit per segona jornada consecutiva, un mèrit que no havia aconseguit encara des que va fitxar pels gironins, l’estiu del 2019.

En la zona de la mitja punta, ben recolzat pels dos pivots, darrerament Cristóforo o Terrats i Gumbau, Samu Saiz ha fet el pas endavant esperat per tothom i l’atac del Girona n’ha sortit reforçat amb un cert augment de la fluïdesa i les arribades a l’àrea rival.

La baixa de Samu per al duel contra el Rayo, i molt probablement també pel que disputarà el Girona contra el Saragossa a Montilivi (divendres 16 d’abril a les 21 h) és un contratemps seriós per a Francisco, que haurà de donar l’alternativa a un altre dels seus futbolistes per a la posició. Les opcions més clares són avançar Monchu o situar-hi Yoel Bárcenas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)