Girona

Juanpe tampoc arriba a Vallecas

Si dimarts el Girona va confirmar que Samu Saiz i Bernardo serien baixa durant quinze dies i un mes, respectivament, i no estarien disponibles en el partit clau de dissabte contra el Rayo, ahir els problemes encara es van fer més grans, perquè el club va confirmar en un comunicat mèdic que Juanpe Ramírez no estarà a disposició de Francisco per jugar a Vallecas. El central canari encara no està recuperat de la lesió a l’adductor dret que l’ha acompanyat les darreres setmanes i que el va fer jugar tocat contra l’Albacete, el dia que no hi eren per sanció ni Bueno ni Bernardo, i forçar la cinquena groga des de la banqueta al camp del Sabadell, que li va implicar perdre’s per sanció el duel contra la Ponferradina.

Un cop confirmada la seva absència al camp del Rayo, Juanpe encadenarà ja tres partits sense participar, just després d’haver encadenat quatre titularitats i haver recuperat el seu nivell un cop superada la lesió que el va tenir fora dels terrenys de joc des del mes d’octubre fins a mitjan febrer. De fet, el canari només ha participat en set partits aquesta temporada, tots en la lliga.

Les baixes de Juanpe i Bernardo, més la confirmada de Samu Saiz i la de Pablo Moreno, que difícilment estarà a punt per viatjar, comportaran un nou maldecap per a Francisco, bàsicament a l’eix de la defensa. Tal com va passar contra l’Albacete, l’andalús només disposarà d’un central del primer equip, Santi Bueno –en aquell cas va ser Juanpe–, a més del juvenil Arnau Martínez, que té tots els números per encadenar la quarta titularitat. Amb només dos centrals purs, la gran dificultat serà si el tècnic vol mantenir l’esquema de tres centrals que ha utilitzat en quatre dels darrers cinc partits, perquè hauria de reconvertir Calavera, Gumbau o Luna o apostar per un altre jugador del filial, com podria ser Pau Resta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)