Girona

Francisco: “Estem en una clara millora i volem que segueixi així”

Partit clau. El tècnic del Girona ha atès als mitjans en la roda de premsa prèvia al partit que dissabte disputaran els gironins a l’estadi de Vallecas contra el Rayo (18 h)

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip disputarà dissabte a les 18h a l’estadi de Vallecas contra el Rayo Vallecano. L’expedició gironina viatja demà al migdia amb tren fins a Madrid i és per això que el club i el propi tècnic han avançat la compareixença de forma telemàtica amb els mitjans de comunicació. L’andalús ha parlat sobre diversos temes:

Les baixes

“Ens hem trobat situacions com aquesta durant tot l’any. Contra l’Albacete no teníem Juanpe, Bernardo estava lesionat i vam passar a línia de quatre. Al camp de l’Espanyol vam anar-hi gairebé sense davanters… Ara toquen els centrals, Ramalho no hi és i ho hem d’afrontar amb energia i sobreposar-nos a tot” ha dit el tècnic d’Almeria.

Partit important

“Sempre mirem distàncies respecte el sisè, i és que, això d’estar lluny ve de fa setmanes. Estem a remolc però s’ha donat així. Contra el Rayo és el més important ja que podem apropar-nos a ells, que tenen un partit menys. De totes maneres, quedaran moltes jornades després”.

Característiques del partit

“Serà un partit en el qual els dos equips voldrem guanyar. Ells pressionen molt, són ràpids, però nosaltres aplicarem intensitat en fase defensiva i haurem de disputar molts duels. Intentarem tenir una pressió eficaç en camp contrari, com en els darrers partits, en què hem estat intensos”.

El duel de la primera volta

“Serà un partit diferent pel tram del curs en el que estem. Sabem que serà un partit complicat però estem en una clara millora i volem que segueixi així”, ha sentenciat Francisco, que tindrà per l’enfrontament a Vallecas tindrà les baixes de Bernardo, Juanpe, Pablo Moreno i Samu Saiz, per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)