Espanyol

Vicente Moreno: “No hem de fer càbales, hem de guanyar”

Bon moment. “Omar? Hi ha jugador pel primer equip, però cal anar pas a pas. Té 17 anys”, diu sobre una possible titularitat d’Omar davant el Leganés. Melendo i Lluís, segueixen de baixa per la COVID

Vicente Moreno ha parlat en roda de premsa per valorar la prèvia del duel de demà contra el Leganés (21h./ RCDE Stadium). Els blanc-i-blaus estan en el millor moment de la temporada després d’encadenar deu jornades sense perdre i les quatre últimes guanyant els partits amb golejada. Ara el Leganés serà un rival dur però amb premi doble. Un adversari directe per l’ascens que, en cas de triomf, deixaria els madrilenys a 13 punts de distàncies a manca de vuit jornades. Dins de la plantilla hi ha una espina clavada per la dura derrota de l’anada a Butarque, un dels pitjors partits de l’Espanyol aquest curs. “És un equip que ens posarà les coses molt difícils. Un gran equip que l’any passat va estar, fins a l’última jornada, a punt de quedar-se a primera. Està bé tenir un punt de revenja pel partit de la primera volta, però sense anar més enllà o els extrems”, ha recordat el preparador de Massanassa que ha repassat els punts més calents de l’actualitat blanc-i-blava. Des del cop d’efecte que suposa guanyar al conjunt madrileny i passant pel paper d’Omar al lateral dret amb qui vol anar a poc a poc.

COIXÍ DE PUNTS.

“El coixí? No hem de pensar tant i hem de pensar únicament en el partit del Leganés. És un equip molt bo i de potencial com a nosaltres. Perdre el coixí? Pot passar, però no hem de fer càbales. El partit més important és el de demà i si guanyem, tot el que vingui, serà positiu”.

LATERAL DRET I OMAR.

“Ens hem alegrat quan Omar va jugar i era un motiu de celebració veure un jugador del planter a la primera plantilla. És un noi de 17 anys, en primer any de juvenil. Ho va fer bé quan va jugar però hem de buscar el millor escenari perquè tingui una estabilitat dins del primer equip i veure els moments que toca. Les decisions que prenguem serà sempre pensant en el club i el rendiment immediat: necessitem guanyar i sense deixar passar que hem de buscar el millor per Omar. Cal ficar totes les circumstàncies en la balança. No cal sobrecarregar la seva motxilla. Hi ha jugador pel primer equip i cal anar pas a pas. Té 17 anys.

LESIONATS.

No podem comptar amb Melendo i Lluís encara i aquest virus és una mica saber quan podran estar a punt per començar a entrenar i el físic que han perdut. Pel que fa a Óscar la lesió és menys del que ens pensàvem. No estarà, segurament, pel partit de demà, però com anava la cosa podem estar contents. Ara recuperem al Lele (Cabrera) cauen uns i entren d’altres.

LEGANÉS.

“Del Leganés em fa respecte tot. Podem pensar que la seva temporada no és bona, però estan fent molt bona temporada. En una temporada normal estaria lluitant per la primera posició. Tenen una plantilla del nivell dels tres primers. Tenen molt bon entrenador (Asier Garitano) i abans també. Va ser l’únic equip dels que vam baixar que va tenir opcions, fins el final, de salvar la categoria. És un equip que ens posarà les coses molt difícils i que té molta qualitat”.

PERFIL PERSONAL.

“Sempre hem estat convençuts del que fem. La percepció de la resta no poden controlar-la, però tot el que podem controlar ho tenim controlat. Soc una persona que li agrada tenir planificat el que pots tenir controlat i amb aquesta idea seguim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)