Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Un partit més, el VAR ens ha perjudicat”

El tècnic del Girona Francisco Rodríguez va comparèixer visiblement empipat, i és que minuts abans encara estava discutint amb l’àrbitre certes accions del partit. Lògicament, doncs, l’actuació arbitral va centrar bona part de la valoració. “Un partit més, ens ha perjudicat l’actuació del VAR, perquè no ha entrat en un penal a favor i sí per treure’ns un penal. No he vist l’acció d’Arnau per televisió, però des de lluny ja m’ha semblat que era per, si més no, mirar-la bé. I en el penal a nosaltres, ens ha xiulat una falta per una jugada igual que gairebé ens costa un gol, però després s’ha fet enrere”, va comentar l’andalús, que encara hi va insistir més explicant la conversa que va tenir amb ell després del xiulet final: “És un àrbitre amb qui es pot parlar, però entenia que no era just. En la segona part crec que no ha estat encertat i ja es veia que totes les faltes i accions ens anaven en contra. No dic que sigui premeditat, perquè no ho és, però no ha estat encertat, com altres dies puc no estar-hi jo. El temps afegit tampoc crec que sigui just, perquè s’ha perdut molt més temps.”

Més enllà de l’actuació arbitral, Francisco estava dolgut per la derrota perquè havia vist una bona versió del seu equip. “Estem molt fotuts perquè se’ns ha escapat un partit que no mereixíem perdre. Hem tingut moltes ocasions per avançar-nos en els primers minuts, però ens ha faltat encert. Hem sortit a buscar-los i a guanyar el partit i s’ha vist un equip que jugava bé i valent”, va analitzar el tècnic del Girona, que va marxar amb la sensació que el partit es podia haver guanyat i tot: “Estic molt convençut que si no s’hagués fet enrere en el penal i l’haguéssim marcat, hauríem guanyat, perquè l’equip es veia amb molta gana i ambició.”

Lògicament, després de perdre i veure’s a sis punts del Rayo, les possibilitats de play-off són molt més complicades: “Hem fet un pas enrere, però ens queden vuit partits que els hem de jugar i a veure si tenim l’oportunitat d’estar a prop i acabar entrant.”

Iraola, content

El tècnic del Rayo Andoni Iraola va reconèixer que “per moments el partit estava obert i podia passar qualsevol cosa”, però va acabar satisfet: “La victòria ens dona avantatge però no definitiu.”

EL COL·LEGIAT

“No és premeditat, però en la segona part crec que no ha estat encertat”

LA DERROTA

“Estem fotuts perquè se’ns ha escapat un partit que no mereixíem perdre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)