Sabadell

El Sabadell s’allunya de la salvació a còpia d’empats

2a divisió A. Una altra igualada per al conjunt arlequinat, que haurà de fer algun miracle si aspira a continuar a la categoria. El perill de despenjar-se és real si no guanya contra el Mallorca

Fuenlabrada 2 Sabadell 2

FUENLABRADA:Belman; Sotillos, Pulido, Juanma, Glauder; Cristóbal, Ciss; Mula (Kanté, 71’), Iban Salvador (Pol Valentín, 75’), Nteka (Aldair, 84’); i Garcés.SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Capó (Víctor García, 60’), Juan Ibiza, Sierra, Ozkoidi; Undabarrena (Álvaro Vázquez, 85’), Boniquet (Adri Cuevas, 46’), Héber (Juan Hernández, 60’); Stoichkov i Guruzeta (Querol, 71’).GOLS:0-1 (17’) Ozkoidi. 1-1 (48’) Garcés. 2-1 (66’) Nteka. 2-2 (70’) Cristóbal, en pròpia porta.ÀRBITRE:González Esteban.T.G.:Al local Juanma.PÚBLIC:A porta tancada, al Fernando Torres

No és una qüestió ni de voluntat, ni de plantejament, ni d’estratègia. La qualitat s’està imposant. El Sabadell s’enfonsa a la taula a còpia d’errades individuals que se sobreposen a l’entrega amb la qual afronta els partits. Ahir, el futbol va tornar a dictar un empat que molt probablement enterra les possibilitats de salvació dels arlequinats que, pel cap baix, haurien de guanyar cinc dels últims set partits que els queden en la lliga.

El Sabadell va començar colpejant amb un gol d’Ozkoidi en un xut llunyà que compensava les diverses arribades, a pilota aturada, del Fuenlabrada en els primers instants del partit.

El conjunt madrileny no va reaccionar fins a la segona meitat, en una errada d’Ozkoidi que va deixar una pilota morta dins l’àrea. Garcés, capgirant-se, va ajustar el xut al pal de Mackay. Nteka, en un contraatac que els arlequinats no van saber aturar, va capgirar el resultat, tot i que en aquell moment tots dos equips havien tingut oportunitats claríssimes per descompensar el marcador. Juan Hernández, pel Sabadell, va fallar un gol a porta buida. La reacció vallesana va arribar amb fortuna, en un gol de Cristóbal en pròpia porta i, tot i les intencions del Sabadell, el partit es va quedar sense guanyador, i amb les esperances dels arlequinats escapçades.

22 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)