Espanyol

El cop definitiu per a l’ascens

Espanyol. Una victòria contra l’Almeria segellaria de manera virtual el retorn dels blanc-i-blaus a primera quan falten set jornades

L’Espanyol té l’oportunitat d’aconseguir l’ascens virtual a primera amb un triomf aquest vespre contra l’Almeria. El triomf deixaria els andalusos a 13 punts de distància, amb només 21 punts per disputar-se. És a dir, una diferència gegantina per a un Espanyol que ja només hauria de treure el calendari per veure quan pot celebrar l’ascens matemàtic.

El partit té aquella aroma de definitiu per a l’Espanyol, i d’última esperança per als andalusos. Els blanc-i-blaus ja ho tenen tot pagat en aquesta lliga. La derrota del Mallorca contra el Castelló encara ha estat un últim impuls per refermar el seu lideratge, però, de retruc, també un potent estímul per als deixebles de José Gomes per aferrar-se a l’ascens directe. Un triomf els situaria a cinc del Mallorca. Per això, el partit serà disputat i caldrà veure com l’enfoca l’Espanyol. “No sortirem a empatar. Per a nosaltres és una final i hem de guanyar”, va dir Vicente Moreno, que mantenia el seu discurs prudent. “Guanyar no serà definitiu, però sí un pas més per acostar-nos a l’objectiu.”

Els catalans, números en mà, també tindrien un botí espectacular amb un empat. Si guanyessin, seria la seva sisena victòria consecutiva, una fita que no han aconseguit en tota la temporada, i ampliarien a dotze el nombre de jornades invictes. I és que l’Espanyol està en el millor moment del curs i l’Almeria, ple de dubtes.

18 Partits guanyats 21

6 Partits empatats 7

10 Partits perduts 6

49 Gols a favor 58

31 Gols en contra 22

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)