Sabadell

Un triomf per somiar

El Sabadell encadena per primera vegada dues victòries consecutives

El Sabadell ha guanyat el Rayo Vallecano (2-0), sumant així la segona victòria consecutiva que el porta fora dels llocs de descens a l’espera del que faci l’Alcorcón que juga contra l’Albacete a les 21 h. El conjunt arlequinat ha sumat els tres punts gràcies a una diana d’Adri Cuevas (57’) i una altra d’Edgar (92’) després d’aguantar les escomeses del seu rival durant tot el partit, molt especialment després de l’expulsió d’Ozkoidi, amb mitja hora per jugar.

El Sabadell ha buscat pilotades llargues als seus puntes mentre el Rayo volia pressionar la sortida de pilota arlequinada. La pressió dels madrilenys no ha acabat de donar resultats tot i que l’únic equip que ha protagonitzat algun apropament ha estat el conjunt d’Iraola. Bebé, en un lliure directe, ha tingut la millor oportunitat.

La segona meitat ha quedat marcada pel golàs de Cuevas, que ha ajustat al pal, inabastable per Dimitrievski després d’una sotana d’esperó de Guruzeta. Conscient que sentenciar era impossible, Hidalgo no ha tingut complexes en substituir tots els atacants per defenses, després de l’expulsió d’Ozkoidi a mitja hora per acabar. El resultat ha estat positiu pel Sabadell perquè l’acumulació d’homes no ha permès gaires opcions pel Rayo; la més clara de les quals, ha estat un xut al pal de Pozo i un cop de cap de Bebé que no han trobat porteria. Una indecisió del Rayo, ja bolcat a l’àrea rival, ha permès Edgar Hernández clavar el gol abans d’acabar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)