Espanyol

Una derrota dolorosa

L’Espanyol ha encaixat la tercera derrota en quatre partits en un duel molt important per les aspiracions de salvació dels blanc-i-blaus. L’equip de Ruben Casado s’ha complicat la vida amb la derrota a domicili contra el Deportivo (2-1) i haurà de remar de valent si vol aconseguir l’objectiu.

I això que l’Espanyol ha començat amb millor ritme i dominant el partit. Vanegas, en el minut 20, ha col·locat un lliure directe al fons de l’escaire i l’equip ha començat manant en el marcador. El gol, a més, ha ajudat a que les blanc-i-blaves dominessin el partit i a apropar-se amb perill a l’àrea rival tot i que sense concrecions.

En el segon temps, l’escenari ha girat. El Deportivo ha sortit a mossegar i ha aconseguir l’empat en una rematada amb el cap de Peke en una centrada lateral. Tot i la reacció visitant, amb ocasions de Laura, Nora i Anaïr, el Deportivo ha acabat anotant el gol de la victòria a dotze minuts per acabar el partit.