Sabadell

Hi ha vida

Sabadell 2 Ponferradina 0

SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez, Juan Ibiza, Sierra, Cornud; Undabarrena (Coch, 92’), Cuevas; Stoichkov (Guruzeta, 87’), Querol (Aaron Rey, 87’); i Edgar (Pedro Capó, 77’).PONFERRADINA:Caro; Paris Adot, Pascanu, Amo (Aguza, 72’), Ríos Reina; Saúl Crespo (Valcarce, 46’); Curro, Sielva, Juergen (Kaxe, 65’) Doncel (Gaspar, 46’); i Yuri (Romera, 72’).GOLS:1-0 (10’) Cuevas. 2-0 (35’) Stoichkov.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz.T.G.:als locals Undabarrena i Ibiza; al visitant Amo.PÚBLIC:Sense públic, a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell ha fet el que li tocava i, a més, s’ha vist beneficiat pels resultats dels seus rivals directes i encara l’última jornada de lliga amb opcions de mantenir-se. El conjunt arlequinat ha guanyat amb solvència la Ponferradina, que ha arribat sense tensió i amb diverses baixes, gràcies a les dianes de Cuevas i Stoichkov.

El partit ha començat amb els arlequinats decidits a controlar el partit i posar pressió sobre la porteria rival. Cuevas ha trobat el camí del gol en una centrada lateral que ha rematat al fons de la xarxa. La Ponferradina amb prou feines s’ha apropat a la porteria de Mackay, de fet, el seu primer xut ha estat en el minut 41 però aleshores el Sabadell ja guanyava per dos gols de diferència gràcies a una transició ofensiva que Stoichkov ha capitalitzat amb un fort xut per sota de les cames de Caro.

En el segon temps, la Ponferradina ha donat una passa endavant i ha inquietat amb més intensitat la zona de perill rival però tant els centrals com Mackay han estat prou encertats davant el tebi atac rival.

De fet, el Sabadell ha pogut sentenciar en un contraatac conduït per Stoichkov i que Edgar ha enviat al pal. En el tram final del partit, l’atenció pels transistors s’ha accentuat ja que els resultats beneficien els arlequinats. El Sabadell se salvarà si guanya i es compleixen dos dels següents resultats: que l’Alcorcón perdi contra l’Espanyol; que el Lugo no guanyi contra el Rayo; o que el Logroñés no guanyi contra Las Palmas. Fins i tot, l’empat contra el Mirandés el beneficiaria si el Logroñés i el Lugo perden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)